Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Štipendija za protiuslugo

Štipendija za protiuslugo

A že dolgo nisi dobila?
Se opravičujem, pozabil sem napisati – štipendije??? :D[/quote]

Še nikoli…. :)[/quote]

Joj, že skleroza ali kaj? Saj si pa v najlepših letih, pa tako pozabljaš. 🙂
Morebiti bi jih bilo vredno kar nekaj pozabiti, a ne? Moški = težave… 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

@matjaži, si zopet skrenil s teme… pa kaj jaz tako nerazumljivo pišem? :))

p.s.
Prvega nikoli ne pozabiš.:))))

Zakaj da bi bil grd in da nobene ne dobim? Ful se motiš. Saj sem že oddan in prav nič slabo ne izgledam. Le bolj zanimivo mi je tako da se mora tudi ona mal potrudit.;-)

A bi se tepel? Zaradi mene lahko prideš tudi skupaj s Hobbsom, da se ne boš polulal? 😀

[img]http://4.bp.blogspot.com/-pYc6lCjEOhI/T32GLVUgurI/AAAAAAAAMpM/c8Lx0zJo7xQ/s320/calvin+and+hobbes.jpg[/img][/quote]

Matjažko, glede na to, da se ne kažeš v javnosti in se izogibaš srečanjem, ni nevarnosti, da bi se kdo ustrašil pretepa s tabo. Drugače pa tipkanje po tipkovnici in premikanje šahovskih figur ne ustvarja mišic. :)))

Južno od Kolpe pravijo določenim tipom žensk “sponzoruše”. Kakšen bi bil primeren slovenski izraz za moškega?

Antilopa, ženske cenijo druge moje kvalitete. ;)))

Sponzorji? 😀 Na obeh straneh Kolpe pa menda pravijo takim ženskam ljubosumnice ;), če moški drugim ženskam namenijo komplimente, pa jim zavidajo. :)) Bibitka, sedaj bom te tako prehvalil in zasipal s komplimenti ter objemi, da bodo antilope menjale barvo na zeleno, tako bodo s kamuflažno barvo bolj varne v visoki zeleni travi pred zverinami. 😀

Bibitka, čisti druge signale oddajaš, potem pa nas pustiš moške zmedene. 😀

Če vam lahko pomagam, le telefonske številke me pa res ne zanimajo. Napišite raje kaj o sebi, morda kakšno zanimivo lastnost. In mail. 😉

A zato si ti več ali manj tako “prikupno” zmeden? 😉

A zato si ti več ali manj tako “prikupno” zmeden? ;)[/quote]
Get a room ! 🙂

Pozdravljeni, moram vam sporočiti, da je razpis za 12/13 ZAKLJUČEN. Srečnica je torej že izbrana. Zahvaljujem se za presenetljivo velik odziv. Ne-izbrankam in tistim, ki ste razpis zamudile, pa se iskreno opravičujem in želim več sreče naslednje šolsko leto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close