Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Stilisti v informativnih oddajah

Stilisti v informativnih oddajah

Ali res nimajo nekaga stilista, ki bi Manico Janežič vsaj približno oblekel? Včasih se zdi, kot da bi se malo hecal.

Odgovor na objavo uporabnika
stilisti, 20.08.2025 ob 19:49

Ali res nimajo nekaga stilista, ki bi Manico Janežič vsaj približno oblekel? Včasih se zdi, kot da bi se malo hecal.

Imajo, ampak ene se hočejo same rihtat, isto mejkap.

A sama, da se zrihta. No, potem ni problema.

8409, 20.08.2025 ob 19:50

Imajo, ampak ene se hočejo same rihtat, isto mejkap.

Ni res. Imajo stilistko Beti Zubčič in maskerke. Noben se ne sme sam rihtat.

Če je stilist obvezen, potem pri Manici ji res ne gre. Danes je bila spet v neki nemogoči široki obleki do tal. No, vsaj rumena ni bila.

ne, 20.08.2025 ob 19:52

Ni res. Imajo stilistko Beti Zubčič in maskerke. Noben se ne sme sam rihtat.

To mi je rekla maskerka na RTV, da se ene raje same mažejo in da ne zgleda dobro, in da imajo isti problem stilistke.

Jaz sem ji verjel, težko si predstavljam, da lahko kdorkoli prepove Manici Janežič, da si sama izbere outfit, če že hoče, vsaj če ni nekaj res ekstravagantnega.

A samo Beti je za cel RTV?

a samo beti, 20.08.2025 ob 21:10

A samo Beti je za cel RTV?

Ona je za Informativni program za vse oddaje Poročila, Dnevnik, Odmevi, Tarča, Tednik, Globus

Ja, Manica ni ok.

Ampak, groza so pa vremenarji na nacionalki, to je pa res poden. Ti pa ziher nimajo stilistov, glavo stavim.

anonimno895, 20.08.2025 ob 21:13

Ja, Manica ni ok.

Ampak, groza so pa vremenarji na nacionalki, to je pa res poden. Ti pa ziher nimajo stilistov, glavo stavim.

Od vremenarjev je edino Velkavrh o.k. oblečen, pa Cegnarjeva tudi kar. Od ostalih pa, kakor kdo. Manica je resneprimerno oblečena za njeno postavo. To bi vsak stilist moral takoj videti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close