stilago – paket
Pred več kot enim mesecem sem pri stilago naročila neke izdelke. Sedaj smo odšli na dopust v tujini in seveda je paket, ko sem že obupala da kdaj sploh bo le prišel. Sedaj je prispel. Moja mati ga ne more dvigniti, ker je naslovljen name, pooblastila ji pa tudi ne morem napisati. V času ko pridemo nazaj bi se moral paket pa že vrniti naslovniku. Kaj v tem primeru? Me lahko za kaj terjajo če paket stane neprevzet? Vsebino paketa bi še vedno rada imela ampak žal ne pridem do nje 🙂
Bemti maste zajebane poštarce :-(((, kje hudiča pa živiš??? Če že tko po reglcih delajo, pol ti tudi paketa nebodo obdržle na pošti več kot 15 dni. Edina rešitev je da pokličeš v Stilago, oni pošljejo na pošto ,,Pošiljateljevo naročilo,, gor napišejo da se paket zadrži na pošti. Sej obvladajo te reči ;-))
Pošljio na pošto mail, v njem prosi, da dajo mami oz. napiši v stilu pooblastila mami. Pa še pokliči. Menda ja bodo upoštevali, če bood imeli nekaj na papirju. Drugače pa javi v Stilago, kaj se dogaja. Mogoče se paket zaenkrat vrne, pa ti ga pošljejo potem še enkrat. Poštnino boš pa morala verjetno ti plačat.
Pri nas se na pošti tudi držijo nekih pravil, a pri meni še nikoli niso komplicirali. Če nas ni, dajo staršem brez problema. Verjetno pa imajo tudi s kom slabe izkušnje in potem raje ne delajo mimo pravil.
Na tisti listek, ki ga je poštar pustil v nabiralniku, naj mama na hrbtni strani vpiše v pooblastilo svoje podatke in podpiše (ups – to se ne dela!!, ampak če drugače ne gre) tebe. Pa naj nič ne razlaga da ste na dopustu. Njo si pooblastila in njej morajo izročiti. Ne rabi pa mama nobenih tvojih dokumentov.
cheap prednisone 20 mg buy prednisone online paypal prednisone 20 mg without prescription
https://prednisonet.online how to get prednisone tablets
buy prednisone canadian pharmacy prednisone brand name where can i buy prednisone without prescription
Forum je zaprt za komentiranje.