Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Stikov v MSN ne morem zbrisati

Stikov v MSN ne morem zbrisati

Kako bi to naredil ? Gre se za stike, katere sem “trajno brisal in jim omogočil…”, so pa še vedno pod blokiranimi. Desnu klik na stil in BRIŠI je onemogočen, se ne da,…

Poglej pod Orodja, Možnosti, Zasebnost… Potem pa desni klik na stik in…

Ma, sej to vse obvladam – lih od tam jih TRAJNO ne morem zbrisat !

Pa jih pusti. Zakaj te motijo?

Če me neb motil, neb spaševal !

kolikor vem,se jih ne da brisat takoj.Naredi tako kot si naredil in jih pusti tam se mi zdi da jih lahko brišeš šele čez nekaj mesecev ko niso aktivni.Samo nism pa čist sigurn ali te mora tudi druga oseba blokirat kot si ti njo da ga lahko ti čez nekaj mesecev brišeš.Jaz sem uspel jih nekaj zbristi ker sem imel blokirane vseh pa še ne.Zato pravim da nevem ali je zadosti da jih imaš samo ti blokirane ali te mora nasprotna oseba tud imet blokiranega.

Saj zato, ker jih imaš blokirane, jih ne moreš izbrisati, mi pravi moja kurja logika. Če jih boš izbrisal, ti bodo spet začeli težit in jih boš moral dat spet med blokirane. Ne vem no, tako vsaj bi jaz razmišljal kot avtor programa …

Tudi jaz jih ne morem brisati. Naj nekdo vpraša Mikrosoft in jih opozori na
programsko napako.

Dokler te ima oseba na nasprotni strani vpisanega se ne da zbrisat .probaj na hotmailovi osebni strani-kontakti

Lahko si odpreš nov račun, nanj preseliš stike, ki jih želiš, pa je mir. Tale messenger ni kao neki vrhunsko pomemben program, da se bo M$ kaj dosti poglabljal vanj. Sami odločate, kdo sme na seznam, to zadošča. Blokirani pa naj počivajo med blokiranimi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close