številke modrčkov
Ne, nisem zihr. Odvisno, kako se s tako velikostjo počuti sama lastnica.
Sicer pa verjamem, da obstaja mnogo takih, ki imajo težave s hrbtenico in bi si nadvse želele manjše. Sem pa prepričana, da obstajajo tud take (nekaj jih tudi poznam), ki z največjim veseljem poudarjajo in trobijo o svoji velikosti drugim ter se s tem očitno postavljajo. Pa tud take, ki to s pridom izkoriščajo oz. se trudijo izkoriščat (je moja sošolka v srednji to sama priznala; vedno ko je vprašana pri profesorju, se je oborožila z dekoltejem).
Pa da me ne boste napadal češ da sem faušna: nisem. Velike mesnate joškurine ala Špela Grošelj (ok, ona ma povečane) mi niti estetske niso niti praktične niso. Sp mi bolj cute tam nekje največ do C.
Se bom še jaz oglasila. Tudi jaz imam košarico E ali F- odvisno od modela, pa nimam nobenih težav s hrbtenico. Tudi debela nisem, sem samo malce bolj obdarjena tam zgoraj. Fant je pa tudi zelo zadovoljen in takih, ki imajo mnaj kot D še pogleda ne. Pravi, da s tistim drobižem nima kaj počet. Da je živ dolgčas.
Stvar okusa. Si jih pa niti pod razno ne bi dala zmanjšat.Pa čeprav bosta na stara leta povešeni. Takšno me je naredila mati narava in takšna bom do konca.
Pomoje so ”najlepše” tam med 70-75B in 75C Vse kar je več zna bit preveč (ni nujno odvisno od oblike ženske postave velikosti itd) A pa je res lahko malo ”premalo” je pa spet odvisno.
Vsaj meni 😛
Jaz 95 E (40 let)
Starejša hči 75b (15 let)
Mlajša hči (75 c) – 12 let
Moževa sestra 70 a (36 let).
Moja mama 80 c (vse življenje)
V tem trnenutku smo vse, razen svakinje (ona ima še ku drugih kompleksov) in mlajše hčerke (ki misli, da je SAMO ona razvita), relativno zadovoljne z velikostjo.
Jaz včasih nisem bila z čvrstostjo (padle so globoko). Zdaj pa mi je čisto vseeno. Mož jih ima rad. Mogoče se samo pretvarja. Meni na voljo. Ker obožujem, da se ukvarja z njimi. V čem je sploh razlika? Če mu pravzaprav niso všeč, ga moram imeti še toliko raje, ker jim posveča (meni na ljubo) toliko pozornosti.
Velikost prsi je genetsko pogojena.
Velikost prsi ni nujno pogojena s čvrstostjo/pokončnostjo. Tudi to je p 90% gensetsko pogojeno.
Forum je zaprt za komentiranje.