Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek številke modrčkov

številke modrčkov

Zenske a mi lahko zaupate katero št. modrčka nosite? Zanima me namreč kero št. nosi večina žensk. Jst se full sekeram k nosim samo 75B. A moram res imeti najmanjse. Vse okoli mene k jih poznam imajo vse 80 C ali D in tudi G. To so same melone.

MOje vse znanke in prijateljice nosijo 70 ali 75 B – mislim, da je to najpogostejša številka. Kaj pa manjka tej številki?? Male, čvrste, lepe!!!!

Ja, meni se tudi zdi, da je košarica B najpogostejša, to je torej neko povprečje.
Aja, jaz pa sem rahlo nadpovprečna, “nosim” C.

Sanja31 – se strinjam. 75B, pa ti ni treba skrbeti, da ti bodo do popka padle.

ja no sej moj fant tudi tako pravi, d so male, poskočne in čvrste najbolj lepe ne pa tiste k majo velike in k dajo modrc dol pa do popka padejo! no me veseli, d tako mislite. bom še na moškem čveku preverla kaj imajo oni najrajš. Seveda so pa mnenja razlicna.

Jest nosim 75 c, pa sem zadovoljna. Res pa je da je najbolj povprečna košarica B .
Poznam pa dekle ki tudi nosi 75 c, pa na vse načine želi 75 B pa ji ne rata. Kaj predlagate?

Če smem, bi kot moški pripomnil, da ne dam veliko na velikost jošk. Res,da ni preveč lepo videti, če so kot ušesa od koker španjela, vendar se nekatere malo preveč sekirajo okrog tega.
Spomnil sem se enega vica: (nič osebnega, vic pač)
Kakšna je razlika med dobrimi in slabimi joški?
-Med dobrima je verižica, med slabima pa popek.

Jst nosim 75C….kar se pa velikosti oprsja tiče se mi pa osebno zdi bolj važno to, da so lepe oblike oz. čvrste kot sama velikost. Rajš mejhne in čvrste kokr pa kakšne 80D dokolenke…

Ponosna na svoje 75B, glih ta prave se mi zdijo in ponosna sem nanje.

C 75-kar zadovoljna-oziroma še bolj moj dragi:)

85 D. Kaj morem, take so mi zrasle :-)))))))))))))9

75-aaaaaaaaaaaa

vitka

No me je zaskrbelo, da sem edina, ki je skoraj brez. 75 (ali 80)-aaaaaaaaaaa.:-))

Jaz imam tudi 75B in sem čisto zadovoljna.
Jaz jih zelo veliko poznam, ki imajo bistveno , bistveno večje modrčke. In kakašne so tiste ženske? 90, 100 in več kg.
Nisem s tem mislila, da so vse debele, ki imajo veliek prsi. Večina pa je takih. So tudi suhice z velikimi prsmi, ampak bolj redke.

75B je zakon 🙂

HUUUDOOO DOOOBBREE

Po mojem tiste, ki se tolažijo, da je bolje imeti manjše kot velike, ker le-te slej ali prej se povesijo, niso čisto zadovoljen s svojimi. Zakaj če ne se morajo tolažiti? Tudi majhne se povesijo, drage dame, in če obste dojile, se bo tudi vam spremenila oblika.

80A.

Po 2 porodih visece 85 b, prej cvrste 75 b:((((

Ej, ma to ni problem, si greš jih dat mal dvignt, pa je :)))

Skos sem imela 75b, zdaj pa mi je dragi kupil tak modrc, pa mi je premajhen čez telo, košarica pa je ok. Prijateljica mi je rekla, da je 80A glih prav zame. KAJ TO ZDAJ POMENI? Prej sem imela 75b, zdaj pa imam 80A? A SO SE MI ZMANJŠALE? LP

meni je pa najbolj všeč številka 75 b!!!
tiste velike so tako zelo grde, tipi so butasti brez smisla za estetiko.
misliš da je lepo da tam dol visi pa tisti grdi baloni haloooo.lepe imaš ti!

75 B (sem pa vitkejše postave): so pa vsaj lepe okrogle in pokončne. Glede na to, da še do pred dvema letoma nisem zapolnila niti A košarice, sem kar zadovoljna (pridobila sem nekaj kilogramčkov, kar se mi je poznalo na prsih). Za neko žensko, ki je bila prej praktično poh, pol pa pride po naravni poti na luštno B, je to kar super.

Vendar si jih bom, ko si našparam dnar, povečala na 75 C. Sicer pa se s tem ne obremenjujem. Raje sem šlank in s povprčnimi prsi, kot pa špehnata in z melonami (se mi zdi, da imajo melone večinoma debele ženske).

jaz imam 70A/B… obe črki sta mi ql

po petih letih so tut unim ziher zrastle k si jim povedala svojo št. :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close