Številka ob prostoru za podpis na bančni kartici?
Kakadu199, 03.08.2021 ob 18:35
potatipotato, 03.08.2021 ob 17:50
666 je 6 nevtronov, 6 protonov in 6 elektronov -atom
Razodetje Biblija:
16 Dosegla je, da so si vsi, mali in véliki, bogati in reveži, svobodni in sužnji, morali dati vtisniti na desnico ali na čelo žig. 17 Nihče ni smel ne kupovati ne prodajati, samo tisti, ki je imel žig, se pravi ime zveri ali število njenega imena. 18 Tu je modrost. Kdor ima um, naj izračuna število zveri: je namreč število človeka. To število pa je šeststo šestinšestdeset.
Ampak zakaj se mora to dogajati ravno meni?
A si cepljena?no potem zato:)
Kakadu299, 05.08.2021 ob 14:21
Torej samo tisti, ki je imel žig je lahko kupoval in prodajal?
A to pomeni, da bom bogata in, da mi bo finančno dobro šlo? Toda za kakšno ceno?
To tudi mene zanima. Ali bo reva za uspešno finančno preskrbljenost tukaj v tostranstvu, imela v onostranstvu dolg do satana?
Kakadu352, 04.08.2021 ob 13:58
Ja zaprositi za drugo kartico je enostavno, ampak jaz sem se že podpisala. Saj tudi naprimer pogodbe, ki jo enkrat podpišeš ne moreš več razdreti. Mene pa je zdaj strah, da se nisem podpisala samo na bančno kartico ampak, da sem v resnici podpisovala nekaj drugega.
In če bi že hotela razdreti “pogodbo”, s kom bi jo mogla razdreti? Z nekom, ki tu ne obstaja niti v fizični obliki?
In tudi če bi po smrti razdirala kar sem podpisala pod kakšnimi pogoji bi to bilo? Vrjetno bi jaz bila tista, ki bi bila na slabšem in ne on. Se bojim njegovo ime napisati, saj veste hudič, Lucifer, Balcebub…
666 je ime zveri… in je koda na vsakem izdelku, ki ga kopujemo
You Tube
Naked – The Future
https://www.youtube.
com/watch?v=W7nDdS6XrbE
Dejte skupi link in ga dajte “kopiraj prilepi” v iskalnik.
Razmišljam ali naj 666 s kulijem spremenim v 888.
Ampak še vedno mi pa ni nihče razložil sledečega, če je 666 torej številka prodaje in kupovanja ali bom potlej bogata? Ali se mi bo izboljšalo finančno stanje, ker imam številko 666 poleg svojega podpisa?
Ampak obenem je pa to tudi hudičevo število. A sem zaradi tega kakorkoli zavezana satanu?
Meni je predvsem zanimivo, da je toliko bedastih katolikov v Sloveniji (po anketi naj bi bilo jih 73% slovencebv katolikov, 78% kristjanov), in ji noben od teh zblojencev ne zna odgovorit na vprašanja.
Kaj a v resnici nimajo pojma o svoji religiji in ne poznajo biblije? In samo hinavijo z svojo vero? In večina jih sploh vernih ni in so samo krščeni in kljub temu tako plehko naivno odgovorijo, da so katoliki, kot da cerkev ni v zgodovini naredila veliko hujše stvari kot jih je nacizem. No te tazadnji pa so največja golazen in gnoj.
kokoši, 09.08.2021 ob 11:16
Meni je predvsem zanimivo, da je toliko bedastih katolikov v Sloveniji (po anketi naj bi bilo jih 73% slovencebv katolikov, 78% kristjanov), in ji noben od teh zblojencev ne zna odgovorit na vprašanja.
Kaj a v resnici nimajo pojma o svoji religiji in ne poznajo biblije? In samo hinavijo z svojo vero? In večina jih sploh vernih ni in so samo krščeni in kljub temu tako plehko naivno odgovorijo, da so katoliki, kot da cerkev ni v zgodovini naredila veliko hujše stvari kot jih je nacizem. No te tazadnji pa so največja golazen in gnoj.
Seveda ji ne bodo odgovorili. Saj nimajo pojma, cerkev je večini ljudi samo za potuho, da jim ni treba iskati višjih resnic v živlenju saj so sami preveč površinski in hlapčevski za kaj takega. Tam pa jih vse dobijo postrežene na pladnju od duhovnikov, ki jim jih prebirajo iz prazgodovinske knjige. Ovce
Kakadu719, 08.08.2021 ob 20:37
Razmišljam ali naj 666 s kulijem spremenim v 888.
Ampak še vedno mi pa ni nihče razložil sledečega, če je 666 torej številka prodaje in kupovanja ali bom potlej bogata? Ali se mi bo izboljšalo finančno stanje, ker imam številko 666 poleg svojega podpisa?
Ampak obenem je pa to tudi hudičevo število. A sem zaradi tega kakorkoli zavezana satanu?
Nič ne bo pomagalo, ker to je samo potvarjanje, spreminjanje tega kar si že podpisala. Satan bo to vedel in bo kvečjemu jezen nate.
Že več kot dva tedna skoraj ne spim, od izčrpanosti se podnevi že tresem. Ob delu se ne morem skoncentrirati in večkrat me ima, da bi se kar zjokala. Sodelavci so opazili, da je nekaj narobe z mano in me zaskrbljeno sprašujejo kaj mi je. Seveda jim ne povem razloga, ker vem da bi si mislili svoje, zato sem raje tiho.
Nihče pa tu ne ve odgovore na moja vprašanja.
Forum je zaprt za komentiranje.