Številka noge 42 in več – ženske
Ta dva imata vecje stevilke, sportne trgovine pa imajo superge, tudi kaksne gojzarje ali zimske skornje za sneg se da dobit pri njih, vcasih ima tudi Transporter vecje stevilke, take da je 41 kot 42.
Baje velike noge kupujejo v Italiji, kje tocno, pa ne vem. Jaz imam 41 in kar dobim cevlje, ostali moski v druzini pa svoje 47 in 48 kupujejo pri nas v zgoraj omenjenih trgovinah.
Stevo, 01.01.2022 ob 11:33
A ste dame, ali ste orangutanke.?
Pac zivimo na veliki nogi, kar tebi pritlikavcu nikdar ne bo jasno, kako zgleda!
In se visoka sem!
Ko obujem 41 stikle z 10cm peto, sem za dlako nizja od 190cm visokega moza!
Obcutek, ko vse ostale moske dol gledas, je pa bozanski, neprecenljivo!
Jaz imam to srečo, da je moja narava dela taka, da sem največ v kavbojkah in hlačah, tako, da sem to prenesla tudi v zasebno življenje in prosti čas, tako, da poleg nosim športno obutev, največ od merrel, salamon in alpine, je pa res, da moram največkrat posegati po moških modelih. Ampak ker imam najraje enobarvno obutev, ki jo lahko skombiniram povsod, načeloma to potem ni problem.
Imam 43 številko in v glavnem kupujem v Humanicu v Cityparku ali pa po spletu- na Amazonu.
Športno obutev pa moške modele,čeprav včasih najdem tudi kaj ženskega.
Je pa tako,da kadar vidim,kar mi je prav in mi je všeč, takoj kupim.
V trgovinah s čevlji že na vhodu vprašam, če imajo številko 43 in se v večini primerov takoj obrnem.
Jp, težke so za nas,ki živimo na veliki nogi…
Orangutanka, 01.01.2022 ob 19:31
Imam 43 številko in v glavnem kupujem v Humanicu v Cityparku ali pa po spletu- na Amazonu.
Športno obutev pa moške modele,čeprav včasih najdem tudi kaj ženskega.
Je pa tako,da kadar vidim,kar mi je prav in mi je všeč, takoj kupim.
V trgovinah s čevlji že na vhodu vprašam, če imajo številko 43 in se v večini primerov takoj obrnem.
Jp, težke so za nas,ki živimo na veliki nogi…
Jaz nosim 42 številko in ponavadi kupujem kar v Zari, H&M in firmirane superge kot so Lacoste, S.Oliver itd. Je res, da so vse znamke naštete samo do 42:(
Forum je zaprt za komentiranje.