Steletova Kamnik
Zanima me čimveč plusov in minusov o bivanju na Steletovi v Kamniku – gre za starejše bloke, ne te nove.
Trenutno sicer živim v okolici Kamnika, za samo mesto “govorijo” marsikaj, koliko je res, se žal izkaže šele, ko pričneš nekje dnevno biti – na ogledu vsega ne vidiš in ne doživiš.
Industrija, zrak? Eta Kamnik? bivši Svilanit? se res “nekaj duha v zraku”?
Vnaprej bom hvaležna za mnenja.
V Kamniku živim že celo življenje in me prav zanima, kaj se to govori 🙂
Upam, da ti bo kdo podal natančnejše odgovore glede bivanja na Steletovi, bloke poznam samo tako, mimogrede. Res pa je, da se nahajajo v neposredni bližini Ete in Svilanita, zato predvidevam, da se vsaj iz Ete občasno kdaj kaj “zavoha”. Sicer pa, kje se danes ne…. če to ni pretiran promet, razni industrijski obrati, so pa pognojene kmetijske površine. Slednje voham občasno tudi jaz, pa ni neke krize, se da preživet. V Domžalah vohajo recimo Ihanske pujske in podobno.
Kar pa se tiče samega življenja v Kamniku… meni je zelo prijetno. Manjše mestece, vse imaš na dosegu roke, imamo izredno dobro pitno vodo, prireditev je tudi kar nekaj, dobre prometne povezave z Ljubljano (vlak vsako uro, pogosti avtobusi)… marsikaj bi se še našlo.
Življenje tukaj je prijetno, res pa je, da ti ga lahko marsikaj zagreni, npr. te vonjave, po katerih sprašuješ. Zato upam, da ti res nekdo odgovori, ki živi tam ali pa vsaj v bližini.
Srečno!
Forum je zaprt za komentiranje.