Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika stekleničke za liker

stekleničke za liker

Pozdrav!

Spodaj sem dobila idejo za cimetov liker za darilo. Zdaj pa me zanima, kam ste ga nalile. Verjetno ne v litrske steklenice :)) Jaz bi rada kaksne manjse steklenicke, npr. kake tri do stiri deci … A se da to kje kupiti?
Hvala za ideje!
Sicer pa naj vas pohvalim – sem vcasih zaidem in vedno kaj zanimivega in uporabnega zvem, dobim kak recept itd!!!

Lp,
Mija

Hej, Mija!
V mojem kraju jih imajo v Doti, Obi… pa se kje. V Lj jih ne bo problema dobiti.
Lani so punce pisale o tem; posebno lepe – stirioglate je imela Nika 33.
Mogoce se bo kaj oglasila, ce jo povprasas, kje jih je nabavila.
Pozdravcek z obale Babi

V skrajnem primeru so uporabne tudi tiste plave od Fructala. Tako so lepe, če jih potem še porišete z barvo za steklo…

Jaz sem kupila luštne štirioglate v Prometeju. Cca 2 dlc ali mogoče malo več. Imeli pa so tudi različne nepravilnih oblik. Je pa res, da sem jaz kupovala že novembra, ko je bila še velika izbira.

Pozdravček!!

Mija, jaz sem jih kupila v antusu in sicer v petek. Imajo raznoraznih oblik in sicer od 160 pa do 530 sit. Prav luštne so. te stekleničke imajo v vseh teh ustvarjalnih trgovinah. Tudi jaz bom dala za darlia liker, in sicer iz bezgovih jagod, ki sem ga naredila poleti. Ko bo prilika pa prosim napiši še recept za tvoj likerček!

Nočka, nani

Zelo veliko izbiro raznovrstnih stekleničk imajo v Steklarni Hrastnik, kjer imajo tudi svojo trgovino.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close