Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika steklenica res dobrega vina?

steklenica res dobrega vina?

za okrogli RD bi želela podarit steklenico dobrega vina, pa ne vem katerega in kam naj ga grem kupit.

vsak predlog dobrodošel, cena tam do 30€

Od kod pa si in ali veš, kakšna vina ima rad obdarovanec?

lj,, rdeče

Potem pa najboljše, da greš kar v vinoteko na Gospodarskem razstavišču, pod Jurčkom v kleti, ti bodo znali ful pomagati.
Recimo kak Cabernet Sauvignon je taka dosti nevtralna rdeča izbira, recimo od Mirka in Aleša Kristančiča letnik 2003 ali pa njun modri pinot (ta je če kar malo dražji recimo 2002 ali 2003).
Po moje ne bo problema tudi z degustacijo, da poskusiš kaj, kar ti bodo svetovali.

Ti svetujem, da NEpoznavalcu vin ne kupuješ flaš nad 5 €….škoda vsakega centa….najbolj me razpizdi če nekdo reče da je dober okus in to naj bi blo od kritike vse…dober je lahko tud Dobrovoljček, če ti paše…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Res je neumnost nekomu, katerega okusa sploh ne poznaš, kupovati steklenico vina za 30eur. Boš nalepko s ceno pustila gor?
Vino je lahko vrhunsko tudi za 6eur.

Refošk San Thomas

http://vancka.moj-album.com/

Zame je vrhunsko vino Rumeni muškat, v trgovini od Ljutomerske kleti, drgač pa ga ima dobrega tut kak kmet. Pa ni 30 €.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close