Ste že vsi doma?
Eko, ravno sedajle, Babi se še vozi in zagotovo se bo javila. Upam, da bo reportaža kmalu, me morate kar priganjati, da ne bom pozabil.
Hvala, vsem, Mici, posebej pa sinu, ki je tako zavzeto pripravljal vse kar mu je rekla 🙂
Jasno Babi in Bojki, da o vseh tistih dobrotah ne govorim, sedaj bodo tudi slike gor, samo recepte morate napisati.
Lahko noč in naj se vam še naprej sline cedijo 🙂
primož
Ojla! Tudi jaz sem bila v mislih z vami, posebno zvečer, ko sem delala pitulice. Ena informacija: meni se je vedno zdela Bohinjska skuta najbolj okusna, da sem jo rada jedla tudi brez vsega. Kupujem pa seveda tisto z zelenim trakom iz posnetega mleka. Ko pa sem prvič delala pitulice, sem raje kupila Vipavsko, ker me je bilo groza, da bo tudi meni kaj ven lezlo. Obenem sem jo tudi probala, pa mi ni bila všeč. No, danes sem pa pitulice delala kar iz “moje” Bohinjske skute. Sploh ni mokra, masa je bila tako gosta, da sem jo redčila z jogurtom, ki ga zadnjič sploh nisem dala zraven. Skratka, Bohinjci so se ponovno izkazali. Hura!!!
A potem ste se imeli prima? Upam, da bojo fotke z reportažo prej, kot zadnjič. :)) No upam, da bodo kmalu že prve neuradne informacije. Kaj pa kakšni novinarji, a so bili? LP Daša
Hej prav vsem! Od dojenckov,ki so bili tako srckani in pridni,malo vecjih
otrok ,Uke,Mance,ki ze sladko spi v toplih copatkih,potem vas mladih,nekoliko starejsih,do Primozeve mami ,skratka vseh,ki ste se odzvali vabilu… do Primoza! Najlepsa hvala za lepo popoldne in vecer.
Voznja domov je bila prijetna,saj sva vse podozivljali. Bojka in Babi
Ena velika hvala, da so tudi tamali lahko bili zraven, saj moj najprej ni hotel k drugim otrokom, potem se mu je odprlo, ko je mož prišel po njega, da bi šla domov, ga je zaprl iz sobe ven……tako sva ostala do 9 ure in se srečno vrnila domov…….kmalu tudi zaspala………
Še enkrat hvala vsem za prijetno družbo, za nove recepte in za to, da so otroci lahko bili z nami………………PIP Kroki in zgagica
Oj,
mi se počasi sestavljamo (no, oči nam je že ušel) in gremo ustvarjat v Prometeja.
Moram povedat da je Katjuša v avtu planila v jok “kdaj bom spet videla Manco in druge otročke, zdaj jih pa ne bom več videla”, -komaj smo jo potolažili. Potem smo imeli doma še nekaj časa žurko, ker se je Ožbej v avtu ravno malo naspal in je bil ves nasmejan in pripravljen na nove dogodivščine.
Hvala vsem za lepo popoldne in večer (odšli smo med zadnjimi), res smo se imeli lepo (vseh pet).
Pozdravček, Andreja&Co
Hej,meni je samo malo zal,da nisem uspela biti vec z otroki,kot sem pred srecanjem nacrtovala.
Spet me je kuhinja prevec zaposlila. Pa toliko pesmic sem mislila z njimi zapeti!
Sicer so se pa imeli super in se zabavali.To je vazno!!
Ste pa bili vsi,otroci,ocki in mamice super.Veselje vas je bilo imeti ob sebi.
Lepo se imejte Babi
Babi, to sem že jaz hotela reči, da si bila preveč zaposlena. Jaz bi za naslednjič predlagala, da vsaka prinese zraven kakšno jed, ki se lahko poje mrzla in bi bilo tako več časa za posedet, se spoznat, si izmenjat izkušnje, recepte. Npr., prinesle bi lahko kakšne solate z rižem in testeninam o katerih je bilo veliko govora, potem tvoje bučke v solati, razne pečenke, pečenka v listnatem testu,kvašenem testu, tatarski biftek, kakšne druge namaze, tiste, ki pa pečemo kruh, pa več vrst domačega kruha, saj o njem je na forumu tudi kar naprej govora.Lahko bi tudi prinesle kaj kar smo spravile v kozarce za zimo ( marmelada, kumare, fižol, bučke, kompoti,….) in bi o tem kakšno rekle. Kaj praviš? LP
Evita,hej! To tvojo idejo bomo res dorekli.Cas tako bezi in ostane ga premalo za pogovor.
Ampak …kako bi poimenovala… “tvoje tihozitje” je nekaj takooo lepega!
Si res prava umetnica in nam moras vse to lepo jasno opisati v receptih.
Prava Evita,ni kaj in tvoj nasmeh je nekaj posebnega!
Lepooo se imej in ustvarjaj! Danes se opazim ne,da je nebo sivo,toliko
je lepega v meni. Lep pozdrav z obale Babi in Bojka
Hola vsem pridnim!
Se moje javljanje, malo pozno a nic grozno. Bilo je krasno in ze sedaj komaj cakamo na naslednje srecanje.
Primooooooooz, sej je Jernej reku, da lahko ze decembra ;-)))))
ž
Hecam se! Bilo je zabavno, lepo in zanimivo. In res se lahko za naslednjic malo bolje zorganiziramo, pa bo delo bolj porazdeljeno in bo vec casa za sproznavanje ;-))
In VELIKA HVALA MIELE kuhinji in vsem, ki spadajo poleg.
Nyah (z loncem čičerikine juhe)
¸Punce, jaz se javljam šele zdajle, kajti spali smo kar pri mami. Bilo je super, vendar ne vem, ali se je samo meni to dogajalo, da sem se tako trudila popredalčkati imena s foruma z resničnimi obrazi, tako, da prosim, da mi oprostite za kakšno neumno izjavo. Ja, pa toliko dobrot je bilo tam…recepte čim prej napišite. Najbolj so me estetsko presenetille umetnine Evite (če ne boš hitro napisala kako se naredijo bodičke tistim ježkom, te priden strašit :))).
Staša…ej, saj smo rekli – tistega že nihče več ne ve….
Zdaj grem pisat recepta za kavne kroglice in medenjake z orehi…
TamaraMr
Babi hvala tebi in ostalim puncam za prave kulinarične užitke. Moj mali Maks je probaval kar vse po vrsti najbolj všeč pa so mu bile ribe v vseh izvedbah. Še dobro da nismo imeli ponoči kakšnih problemov, zaradi njegove radovednosti :)))
Naslednjič bom poskusila priti sama da bom lahko malo bolj aktivno sodelovala pri pripravah.
Hvala za lepo druženje tebi, Bojki in vsem ostalim puncam!
Lp Tadeja
Forum je zaprt za komentiranje.