Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ste že videli ta dok. film o demokraciji v S loveniji??

Ste že videli ta dok. film o demokraciji v S loveniji??

Maska demokracije Neuspela tranzicija v Sloveniji (slovenska verzija)

Na YT je celi dokumentarni film.

To v Sloveniji in pri nasih juznih sosedih nima veze z demokracijo.

. https://youtu.be/CV6rAibFmtg

Se mi zdi, da je to tisti dokumentarec, pri katerem sem se po prebranem napovedniku zavestno odločila, da ga ne gledam. Se mi zdi.

nekdo je enkrat tukaj gor na temu forumu takole nekako napisal. Naš sistem deluje tako, da vse institucije homogeno sodelujejo med sabo. Jaz pravim, vsi so v OŠ imeli isto učiteljico. Največji šok sem doživel s strani  odvetnika, katerega sem najel, da me na delovnem sodišču zagovarja zoper podano nezakonito odpoved delovnega razmerja (ODR) iz krivdnih razlogov s strani bivšega delodajalca. In to od odvetnika zaposlenega v eni od uglednih odvetniških pisarn v Celju. Kaj mi je je rekel. Predlagal mi je, da si naj poiščem novo službo. Zato pravim, da to državo že 30 let vodi mafija. In ta mafija ima moč nad javnim zdravstvom, sodno vejo oblasti, državnim tožilstvom, odvetniki, policijo, ministri, gospodarstvom, ZRSZ, CSD …

jaz ta film gledam že 30 let. Celih 17 let sem potreboval, da sem spoznal kako funkcionira naša država. vendar bolje pozno kot nikoli. Jaz osebno nisem proti sedanjemu sistemu (socialna država). Sem pa ugotovil, da v Sloveniji bolj ko garbaš, manj imaš.

Odgovor na objavo uporabnika
Deep State, 23.12.2021 ob 19:25

nekdo je enkrat tukaj gor na temu forumu takole nekako napisal. Naš sistem deluje tako, da vse institucije homogeno sodelujejo med sabo. Jaz pravim, vsi so v OŠ imeli isto učiteljico. Največji šok sem doživel s strani  odvetnika, katerega sem najel, da me na delovnem sodišču zagovarja zoper podano nezakonito odpoved delovnega razmerja (ODR) iz krivdnih razlogov s strani bivšega delodajalca. In to od odvetnika zaposlenega v eni od uglednih odvetniških pisarn v Celju. Kaj mi je je rekel. Predlagal mi je, da si naj poiščem novo službo. Zato pravim, da to državo že 30 let vodi mafija. In ta mafija ima moč nad javnim zdravstvom, sodno vejo oblasti, državnim tožilstvom, odvetniki, policijo, ministri, gospodarstvom, ZRSZ, CSD …

S tem zapisom se popolnoma strinjam. Bolje se ne bi dalo opisat stanja v državi, od začetka do danes. Vsi so pod “eno streho”.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close