Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ste že kdaj fukale za grmovjem?

Ste že kdaj fukale za grmovjem?

Se pravi, dobesedno za grmovjem, rastlino, ki se razraste po tleh.

Recimo, da ste šle za družico svoji bestfrendici, ki se poroči, in ste se morale na hit pofukat z njenim ženinom za ligustrom.

Ali pa ste šle s sodelavko in njenim možem na izlet v planine in sta se z njenim možem šla poflodrat za leskov grm.

Ali pa ste šle na turistični izlet in sta morala z vodičem skočit na en fuk za grm jerebike.

Imate kaj takih grmskih prigod?

Ti pa nujno poišči psihiatra si sramota za človeštvo

Odgovor, kolk je miljon zvest ?????????????

Mislim, da je bolj malo botaničark po zanimanju, več izkušenj imajo verjetno z mikologijo z zanimanjem za gobo vrste Phallus impudicus.

Ti mas fetis na grme.Jaz sem to pocela…. Na vrhu stopnic z ljubljanskega gradu, ob steni hise, tako lep razgled na nocno ljubljano je bil…. ? Pa v gozdu, pa na parkingu…. Pa v divjini na barju ponoci…. To je bilo nazadnje letos. Stara sem 55

Odgovor na objavo uporabnika
Andreja347, 20.10.2022 ob 22:30

Ti mas fetis na grme.Jaz sem to pocela…. Na vrhu stopnic z ljubljanskega gradu, ob steni hise, tako lep razgled na nocno ljubljano je bil…. ? Pa v gozdu, pa na parkingu…. Pa v divjini na barju ponoci…. To je bilo nazadnje letos. Stara sem 55

Fajn, da kljub zrelim letom še vedno fukariš na različnih mestih, bravo! A porivač je tvojih let, al mlajši bull?

Odgovor na objavo uporabnika
Monklje naturalistke, 20.10.2022 ob 21:59

Se pravi, dobesedno za grmovjem, rastlino, ki se razraste po tleh.

Recimo, da ste šle za družico svoji bestfrendici, ki se poroči, in ste se morale na hit pofukat z njenim ženinom za ligustrom.

Ali pa ste šle s sodelavko in njenim možem na izlet v planine in sta se z njenim možem šla poflodrat za leskov grm.

Ali pa ste šle na turistični izlet in sta morala z vodičem skočit na en fuk za grm jerebike.

Imate kaj takih grmskih prigod?

Ja, normalno. A ti še nisi?

Prava stara pofukljiva kuzlica. Take ste odlične. ?

Jas sem pred leti   z mojo punčo  seksal  v travi   .

Mislim da sva se veselo poljubljala samo meni je punca   odpela hlače da mi je lazje slatala lulčka  .

No enkrat se jo pa porival v trebuh   mislim od ozadej   .

Sem že ja, kar pogosto v bistvu, ampak v avtu ki je bil parkiran za grmovjem hihihihi….če to šteje pa ne vem:)

Seveda steje, vazno, da za grmovjem, ce tudi je za njim hisa heee?, vselej je adrenalinsko mmmmm

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close