Ste že kdaj fukale za grmovjem?
Se pravi, dobesedno za grmovjem, rastlino, ki se razraste po tleh.
Recimo, da ste šle za družico svoji bestfrendici, ki se poroči, in ste se morale na hit pofukat z njenim ženinom za ligustrom.
Ali pa ste šle s sodelavko in njenim možem na izlet v planine in sta se z njenim možem šla poflodrat za leskov grm.
Ali pa ste šle na turistični izlet in sta morala z vodičem skočit na en fuk za grm jerebike.
Imate kaj takih grmskih prigod?
Andreja347, 20.10.2022 ob 22:30
Ti mas fetis na grme.Jaz sem to pocela…. Na vrhu stopnic z ljubljanskega gradu, ob steni hise, tako lep razgled na nocno ljubljano je bil…. ? Pa v gozdu, pa na parkingu…. Pa v divjini na barju ponoci…. To je bilo nazadnje letos. Stara sem 55
Fajn, da kljub zrelim letom še vedno fukariš na različnih mestih, bravo! A porivač je tvojih let, al mlajši bull?
Monklje naturalistke, 20.10.2022 ob 21:59
Se pravi, dobesedno za grmovjem, rastlino, ki se razraste po tleh.
Recimo, da ste šle za družico svoji bestfrendici, ki se poroči, in ste se morale na hit pofukat z njenim ženinom za ligustrom.
Ali pa ste šle s sodelavko in njenim možem na izlet v planine in sta se z njenim možem šla poflodrat za leskov grm.
Ali pa ste šle na turistični izlet in sta morala z vodičem skočit na en fuk za grm jerebike.
Imate kaj takih grmskih prigod?
Ja, normalno. A ti še nisi?
Forum je zaprt za komentiranje.