Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ste že bili v červarju?

Ste že bili v červarju?

Če ste,kako je,kakšna je plaža.
Je kaj za otroke in najstnike?
Je kaj divjih plaž
So urejene plaže plačljive
Hvala

Plaža ni plačljiva. Ob obali se lahko gre precej daleč in je tudi veliko bolj osamljenih mest, vendar je tam dostop v vodo slabši. Je bolj mirno mestece, za male otroke zelo primerno, za najstnike pa niti ne vem. Vsako leto je tam en majhen lunapark, ki pa je bolj ubog. Je pa seveda Poreč zelo blizu.
LP

GRDOOOOO:

Odvisno koliko si zahteven. Mi hodimo že štiri leta, pa gremo letos tudi. Imamo pa majhne otroke. Plaža je malo preurejena. Meni je všeč, pa se mi je zgodilo v štirih letih, da sem srečala vsega mogoče pet poznanih. To mi je bilo všeč.

Dostop v vodo je nikakav. Samo ostro kamenje. Le delček plaže je posut s kamenčki in lepo urejen, a tistega hiter zasedejo.

S fantom (danes možem) sva redno tja hodila, ker je mirno, malo mestece. Sedaj ko imava otroka se mi ne zdi primeren. Zgolj zaradi plaže in dostopa v vodo.

Meni ni bilo všeč.

Bili lani, in nikoli vec..
Na plazi je grozno smrdelo po fekalijah, saj wc sploh ni bil odprt.

katastrofa

Ej, to je pa res. Ne vem čemu WC na plaži, če je že leta in leta zaprt. Pa tudi mestece so mal zapustili. Pred 4imi leti so naredili res lepo otroško igrišče. Lani je pa od tega ostalo bore malo. Vse polomljeno:(((

Industrijsko mesetece. Mi gremo vsako jutro s kolesi na kavo (iz Ulike – sosednji FKK kamp), ampak dopustovali pa ne bi tam nikoli. Nimaš kam iti, plaža je svinjska, majhna…
Ne vem no. V Istri je toliko lepih krajev, tako da ne bi glih Červarja izbrala!!!

http://vancka.moj-album.com/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close