Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ste že bili na Triglavu?

Ste že bili na Triglavu?

Ste že bili na Triglavu?

Tisti, ki niste, zakaj ne?

Jaz nisem. Zakaj ne? Ker se ne čutim tako dobro kondicijsko in tudi sicer telesno pripravljeno, nekaj me je tudi strah višine.

Nisem bil in ne bom šel. Prav?

Bil.
Vaš link

jaz pa sem prava slovenka, ki še ni bila na triglavu, niti ne razmišljam o tem … mogoče kdaj, ker gore imam rada, sam gužve ne maram 🙂

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Nope.
Nisem nič gor pozabil ali izgubil ☺
Poleg tega pa je v sezoni preveč dren, da bi čakal na vrsto ☺

Nisem še bila, ker nimam kondicije za gor, niti me ne privlači tako plezanje kot je na sliki.

Če bo pa kdaj vzpenjača do gor…se pa mogoče premislim;)

[img]http://www.seniorji.info/slike/dodatno/4575_356_5.jpg[/img]

Bila.

Bil.
In izven sezone bom šel še kdaj – preprosto zato, ker mi je všeč visokogorje in izzivi.

Bila ze 3x. Letos vsaj se 2x. Ampak start zelo zgodaj cez Plemenice, ki so malo manj oblegane. Opravim pa 1 – dnevno turo, po kocah ne spim, razen ce se naslednji dan opravi se kaksna tura. Spanje na Kredarici pa na Planiki – no go. Obupne koce.. Triglav mi je ena lepsih gora v Julijcih. Je pa zal zelo oblegan.. Ce se starta oba 2 zjutraj med tednom se da malo izogniti gneci.

Sem bil pa mi ni bilo preveč všeč, ker je Triglav preveč turistična gora. Slovenija ima polno drugih gora, ki so veliko lepše.

To misliš na tisti kup ruskega železja, ki je privezano v Kopru?
Ne še.

P. S.
Na tistem hribu na gorenjskem pa tudi ne. SLO državljanstvo sem dobil že pri rojstvu.

Kaj ni treba imeti za pot na Triglav čelade ipd.?

Ne še, ta podvig me še čaka. Bi šel letos, pa me gojzarji tako žulijo, da niso primerni za dolge ture, tako da se bom moral najprej opremit…morda naslednje leto.

Prekajen meso dl cajt gvera;)

Kaj ni treba imeti za pot na Triglav čelade ipd.?
[/quote]

Napačno sprašuješ:):):) Ne vem. Kot vidim na fotkah jih eni imajo, drugi ne, eni imajo kolesarke čelade…ne poznam pravil.

Bodi dec, pa pojdi v supergah. Če lahko Čehi…. 😉

Bodi dec, pa pojdi v supergah. Če lahko Čehi…. 😉
[/quote]

Ja valda, najbolj da grem kar bos…vsaka kilca šteje😂

Prekajen meso dl cajt gvera;)

Pa BMK za Triglav in slovenceljsko folkloro.

Bila, sicer že pred leti, pa si želim še ponoviti (ko bom bolje kondicijsko pripravljena). Če imaš težave z višino, ti ne priporočam, ker potem to zate ne bo dobra izkušnja. Res pa zna biti gneča zelo neprijetna, nasploh ko se srečata nasproti hodeči skupini in se je treba “pririniti” mimo.
Ne razumem pa negativnih komentarjev – vsak ima svoje veselje, eni ga najdejo v gorah, drugi v jamah, tretji v knjigah, pa to ne pomeni, da je s komerkoli kaj narobe.

Sem že bil. Čelada je baje obvezna. Če je nimaš te lahko gorski vodniki pošljejo tudi nazaj v dolino. Je pa do Kredarice ne rabiš.
No definitivno je priporočljiva ker občasno kak kamen zleti dol. Ni je treba kupit, se jo za par evrov tudi sposodi (Iglu v LJ npr.).

Leze naj pa gor vsak po pameti. Ni tako nedolžna gora kot kaka Šmarna gora. Vsaj malce kondicije je zelo dobro imet, da v kritičnem trenutku kje ne zmanjka moči.

Ne, nisem še bila in niti ne čutim želje, da bi šla. Malo preveč ekstremen projekt zame 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close