Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ste zadovoljni z vgradnimi omarami Hoby-Plasard?

ste zadovoljni z vgradnimi omarami Hoby-Plasard?

Iščem proizvajalca za vgradne omare. Slišala sem za Hoby-Plasard, pa me zanima, imate kakšne izkušnje s temi omarami, ste zadovoljni, kateri cenovni razred predstavljajo, priporočate koga drugega? Prosim za kakšen nasvet, lep dan

Mi smo zadovoljni. Sicer so naše omare stare že 10 let, sedaj si lahko zmisliš že marsikaj novega in norega.

če mislis podjetje hoby in Šempetra ti lahko jaz povem, da nisem bila zadovoljna. tako so npr. ob montaži ugotovili, da so naredili napačne izmere in da če montirajo predalnike, se zaradi preširokih vrat ne morejo odpreti, potem mi ob montaži druge omare niso naredili kot je bilo dogovorjeno, skratka, ne bi se se enkrat odločila za njih, ker mislim, da je bila omara glede na to, kakšna je, draga.

lp.

Koga mi potem priporočate, da ni predrag in v redu? lp

Arkont.

Jaz jih imam njihove vgradne omare cca 12 let in sem tudi zadovoljna z njimi. Še vedno so enake in čisto nič še ni razpadlo.

lp-Iza

Imamo vgradno omaro z drsnimi vrati od plasarda. Zelo zadovoljni, od montaže do koriščenja. Vse super. Tudi pred cca 3 leti ugodni. Smo pa ponovno hoteli še naročiti, smo dobili najbolj neugoden predračun, v primerjavi z drugimi izvajalci vgradnih omar. Je za preveriti še druge ponudnike.

Prebiram in iščem najugodnejše možnosti za nabavo omare z drsnimi vrati. Imamo nekaj let njihovo vgradno omaro z drsnimi vrati. Pohvalim jih s kvaliteto, meritvijo, montažo in vse super.
Ko pa sedaj iščem nove ponudnike za nekaj podobnega pa ugotovim, da so med najmanj cenovno ugodnimi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close