STE ZADOVOLJNI S SVOJIM PRALNIM STROJEM
Po slabih izkušnjah z znamkami: 2xGorenje v qoih letih ( neprstano na servisu, ležaji, jermen, še v garanciji, ipd – cenovi rang 500-700 EUR), pa LG ( odtrgalo je os in to e med samim vrtenjem, kar naekrat je “škripil” še v 5letni garanciji je bil – bil je invernterski motor sicer, 10 kg možnosti nalaganja, nikoli sicer s toliko obremenjen – cenovni rang 1400 EUR takrat), sedaj že 7. leto tiktak Smeg ( cenovni rang 1200 EUR; kar je najbolje pa je, da ima kar nekaj kratkih programov, pa parno pranje, inverter pa inox kad, ne plastično. Pa nobene plesni, smradu, je pa res, da ne uporabljam mehčalca in doziram pralno sredstvo izključno direkt v boben – tekoč ali prašek – tablet v želatini ne uporabljam.
Samsung – zadovoljna, dobro opere in centrifugira, me pa moti da ne morem nastavit dodatne vode.
Predhodno Beco (katastrofa) pri katerem smo na 1,5 leta menjavali motor v 5 letni garanciji, pral je ok. Pred tem sem imela Whirrpool (zadovoljna) in smo ga menjali, ker bi morali čakat 1 mesec na dele – polomile so so lopate v bobnu.
Gorenje pa ne bi kupila, ker sem slišala od kolegic da trga perilo, slabo ožame itd…imamo na šihtu enega najcenejšega par mesecev star, ki slabo pere toči pri kuhanju…pa tastatura, rodiš preden določiš željene funkcije… Gorenje zdaleč ni več kar je bilo.
Forum je zaprt za komentiranje.