Ste zadovoljni s citroenom C -3 ?
Sama jih nimam, ga pa ima moja dobra prijateljica. Sicer šele dober mesec, ampak ga zelo pohvali. 🙂 Če to kaj pomaga. 🙂
LP
Sama imam C3 HDI Z skoraj vso dodatno opremo že dobrih pet let. Avto ima res super nizko porabo (pod 5 litrov-dizel), je zelo udoben. Ne vem pa, ali sem imela “srečo”, ker sem bila med prvimi kupci. Takoj po preteku garancije se je pokvaril Blaunpunkotov CD izmenjevalnik in senzor za vzratno vožnjo. No, po dveh letih me je avto prvič in edinkrat pustil na cesti,zopet popustile neke sponke v mašini, dela veliko v primerjavi z ceno sponke.Ja, pa še žarnice zelo rade pregorevajo.
Na splošno ocena za avto star 5 let, prevoženih 125 000 km, odlično.Ga priporočam, saj vožnja z njim je zelo udobna, ima vse kar imajo največji.:-)
Živijo! C3 imam 9 mesecev, sem zelo zadovoljen z njim. Je bencinar, 1,6 16V, exklusive. V primerjavi z ostalimi znamkami za ta denar veliko dobre opreme. Do sedaj nobenih popravil ali drugih potreb po servisu.Poraba 7.2 lit., pri ne preveč nežni vožnji. Zato sem tudi zelo zadovoljen z zmogljivostmi motorja. Ni mi žal, da sem zamenjal znamko.