Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ste z mano?

Ste z mano?

…Ste z mano?…

hudiča cel dan noriš po forumu da jim pa kj prometa zrihtal. za petk tolk mal klikov.  he he

Niti ne.

A tale Darwin mogoce peder?

Nismo s tabo Darwin. Ti se hraniš iz teh tem. Umiri se malo pa bomo potem mogoče s tabo. Zdej si čist preveč nadut.

Žal nisem nepismena budala.

5 vas je pokazalo da ste. Fajn heh

Še kdo?

Jaz sem vedno s teboj.

Odgovor na objavo uporabnika
Božo, 15.10.2021 ob 23:43

Jaz sem vedno s teboj.

Sj prov, ti morš bit. Si tudi edini katerega si želim srečati bolj kot kogarkoli. Bi ti pustil darilo ki ti ga noben več nebi vzel.

Hvala mali. Res si v ponos rodbini.

Božo, 15.10.2021 ob 23:56

Hvala mali. Res si v ponos rodbini.

No daj nesikaj pičkica pa pejt se skrit kjer se skoz skrivaš. Ko boš pa upal se dobit pa povej pa prlet. Bojda veš kje sm pa sam povej kdaj vn pridm. Mogoče bi si rad celo stran v črni kroniki zrihtal.

Igraš se z ognam pa dobu ga boš sem skor prepričan. Se bo že zgodilo nekoč tako kot se mora.

Pri tebi bi jst samo dvoje potreboval.

1: Da bi bil ziher da si ti.

2: Da te zagledam.

Zate grem do hudiča pa nazaj.

Darwin845, 16.10.2021 ob 00:01

No daj nesikaj pičkica pa pejt se skrit kjer se skoz skrivaš. Ko boš pa upal se dobit pa povej pa prlet. Bojda veš kje sm pa sam povej kdaj vn pridm. Mogoče bi si rad celo stran v črni kroniki zrihtal.

Igraš se z ognam pa dobu ga boš sem skor prepričan. Se bo že zgodilo nekoč tako kot se mora.

Pri tebi bi jst samo dvoje potreboval.

1: Da bi bil ziher da si ti.

2: Da te zagledam.

Zate grem do hudiča pa nazaj.

O čemu ti to? Jaz sem te le hotel podpreti, ti mi pa groziš. Kakšna nevzgojenost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close