Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ste vi že kdaj vzele »stvari« v svoje roke?

Ste vi že kdaj vzele »stvari« v svoje roke?

Kosilnica 4.0 bo zanj. 😛

Dlak ne maram ne na sebi in ne na ženski saj mi je nagravžno.  Dolge dlake na intimnem delu in tudi pod pazduhom.

Zato že lep čas se pobrijem in uredim sam z ogledali. Čeprav pri moji je nasprotno se ne obrije in uredi zato sva vsak na svojem koncu. Ni mi do intimnosti z njo več. Pa tudi se nočem prepirati več ko pa druge obstajajo.

Odgovor na objavo uporabnika
Brivka Nana, 13.01.2022 ob 12:19

Takole je, moj moški je precej urejen, razen ko gre za podpazuhe in mednožje. Noče se briti, ker pravi da njega ne moti. Mene moti vonj, moti me, ko se mi pri rokovanju z določenimi deli njegovega telesa prsti zapletajo v dlake ali pa jih dobim celo v usta. Med samim aktom mi je groza, ko se mi kakšna v grlu zatakne. Predlagala sem mu, da gre h kozmetičarki, pa je odklonil, mislim, da zaradi tega, ker mu je nerodno. Končno je malo popustil in njegov predlog je bil, da se britja lotim jaz in sem se ga. Zadeva sploh ni tako enostavna. Sem prvo s škarjami, pa sem ga malo ranila, potem sem na suho z britvico nadaljevala, nazadnje pa še z peno za britje. Kar parkrat sem ga urezala, je težje kot izgleda, no in zato mi ni pustil, da bi ga zrihtala do konca. Pravi, da mi nikoli več ne bo prepustil britvice, sam pa se tudi okoli oneta ne bo bril in tako sva spet na začetku. Če mi ni všeč tako kot je, mi predlaga, da si najdem drugega.

Prijateljice pravijo, da imajo njihovi moški vsaj čez poletje te zadeve urejene in da se zrihtajo sami. Kakšna pa je sicer praksa?

Si pa res nespretna z orodjem in se dobro, da ga nisi kastrirala…

Si ze slisala morda za strojcek za strizenje dlak??

No, to uporabi. Samo zdaj ga bos morala vrec na finto, da ti bo sploh dovolil s kaksnim “priborom” sarat po juznem polu…

Jaz si ga sam od sebe brijem ker mi je bed da bi moja dobivala dlake v usta ?

nwm kje si ti vidla da se sramne dlake brijejo na suho ker je logicno da ga bos urezala pa si bila pod vplivom alkohola med tem ko si ga z skarjami saj to je skoraj nemogoce

Matra, 14.01.2022 ob 09:02

Vprašanje za moške, ki se brijete po nogah – se pobrijete samo do kolen ali vse do pičke??

Dobra

Moški, 14.01.2022 ob 22:29

Dobra

A pol boš reku, da so vsi npr. tekači in športni kolesarji “anus pussice”, ker se brijejo po nogah?   Brijejo se pa zato, ker je pri eventuelnih padcih in podrajsanju po podlagi  pri pobriti koži izključeno hujše zagnojenje in vnetje če so še dlake zraven.

Punce

A okol tica ne velja ce so sam skrajsane.a mora bit v nulo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close