Ste tudi vi zadeli 15.000€?!?
Joj kako sem se nasmejala vašim komentarjem!
Ampak drage moje damice jaz sem na isti dan od istega podjetja prejela dve enaki kuverti in v vsaki je bilo napisano, da sem edina nagrajenka. Sva se s hčerko smejale eno uro – seveda pogoj je da naročiš njihov izdelek.
Pred leti je imel Tomark enako foro, zadeli ste toliko in toliko, čez nekaj časa pa spet – no jaz sem te zneske in obvestila shranila, pa ko sem jih imela vrh glave sem samo napisala datum, znesek in številko nagrade, zdraven pa pripisala, da mi naj najprej vse te zneske na moj osebni račun nakažejo, potem pa jih bom na vse pretege samo hvalila. Nič od tega ni bilo – le pošte od njih ne dobivam več.
Vrzite dame moje to v smeti.
Jaz imam isto pošto in napisala sem po internetni pošti gospej za stike z javnostjo Zorica in mi je odgovorila, da na hrbtni strani letaka z ogrlico piše, da bo žrebanje 28.01.2014. Poslala sem ji tudi kopijo mojega čeka in še nisem dobila odgovora za razlago dobili ste ali sodelovali boste v žrebanju. Očitno ne najde leksikona za tako razlago. Pošiljam vam njeno internetno pošto pa jo malo tudi vi bombardirajte, boste videli na odziv. Naslov: ideal.servis@gmail.com.
TUDI JAZ SEM PREJEMNIK 17.000€, ČAKAM ŠE SAMO ZADNJO NAROČENO POŠILJKO, POTEM JE DENAR MOJ!??? GROZA, ČE TO RES DRŽI KAR PIŠETE NA FORUMU , IN RES JE, SEM PREVERILA IMENA NAGRAJENCEV – KAKO ZAVAJAJO REVEŽE, KO ŽE ITAK ZA VSAKDANJE ŽIVLJENJE NIMAJO-MO DOVOLJ IN SE NAIVNO OPRIJEMAMO VSAKE BILJKE. NEVERJETNO KAJ TI STVORI POVZROČAJO LJUDEM, DA NAGRABIJO ČIM VEČ ZA SVOJE DOBRO – TUDI PREKO TRUPEL, BREZ KANČKA SLABE VESTI! SAMO HUDO ŽALOSTNA SEM LAHKO, DA SE TO SPLOH LAHKO DOGAJA V NAŠI SLOVENIJI , PA VAM NI TO ŽE NA SPLOŠNO ZNANO PRI NAS?????! IN DA SEM TUDI JAZ NASEDLA…..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GROZA.
no zej pa bi še jas neke povedala o tem…..kot vi vsi je tudi moja mama to dobila domov ker pa nimamo nite za normalno preživetje je seveda ko je videla da je “dobitnik” velike nagradne igre čisto bila srečna mislila je da se ji je vsaj enkrat nasmejala sreča. seveda mene ni bilo doma ko prijem domov pa mi veselo in na dolgo razlaga kako je dobila “veliko denarno nagrado” mi vse lepo razloži da še je le morala naročiti eno malo kremico ki bo za njo dala 25 evrov…..potem pa jas seveda dobra duša ji podrem vse upe in ji povem da ste moke nebo kruha….boga ženska pa se je gnala da bi še spravla teh 25 evrov skup….nebom pozabila ko mi je rekla glej nana pa se mi je le nasmehnila sreča, večjega reveža neso mogli izbrati…..jajajaja šla bi ta pa bi jih nahrulila kak sem vejka pa široka…..naj jih bo sram….
Tudi jaz sem dobila dve kuverti. Na eni je bil najprej priimek nato ime, na drugi pa ime nato priimek.Kot da sem jaz v dveh osebah. Zelo me pa moti to, da sem jim že lansko leto napisala in poslala dopis, da ne želim več prejemati njihovih ponudb, pa nič od tega. Še kar naprej pošiljajo. Nato sem zbirala njihovo pošto in jim vso skupaj poslala nazaj v eni kuverti in spet napisala ,da ne želim več prejemati teh zadev, pa da samo zavajajo ljudi. Pa spet v nabiralniku tokrat dve pošiljki. NORO.
Ima kdo nasvet kako se jih rešit?
lp in hvala ker sočustvujete z mano
Danes sem dobila kuverto IDEAL servisa in v njej obvestilo,da sem dobitnica glavne nagrade 17000ev.Mam pa srečo,ker sem v januarju dobila enako obvestilo tudi za 17000…..lepe cifre,ni kaj….delajo budale iz nas.Sploh pa ne vem,da sem kdaj kaj kupila od njih. Ni važno,glavno daje nagrada..hahahahahahaha bedarija.
Če moraš nekaj kupiti, da “dobiš” nagrado, potem je nateg. Če ti ni treba ničesar kupiti, je morda tudi nateg, ampak te vsaj nič ne stane.
Razmisli.
Ponavadi dobitniki nagrad dobijo kratko sporočilo, da je nagrada njihova in kje jo lahko dvignejo. Če je sporočilo, ki je prišlo k tebi, ena velika reklama za njihove izdelke, je to nateg.
Tudi midva sva se danes “razveselila dobitka” 17000 eur.
Že to je čudno, da glavni nagrajenec dobi vse na navadnem natisnjenem papirju, ki je očitno izdan v miljavžent kopijah….
ZA PRIJAVIT TRŽNI INŠPEKCIJI!!!
P.s. še izpisek iz AJPESA – gre za firmo, ki je v lasti tujih firm in v 1% nekega znanega nateguna Patricka Meunierja.
DRUŽBENIKI
zap. št. družbenika: 741071
identifikacijska številka: 54344816 – pravna oseba ni vpisana v PRS
firma: ASAP INVEST S.A.
Naslov: 25B, BOULEVARD ROYAL, 2449 LUKSEMBURG, LUKSEMBURG
vrsta odgovornosti za obveznosti družbe: ne odgovarja
datum vstopa: 25.05.2005
zap. št. družbenika: 741072
identifikacijska številka: davčna številka – podatek ni javen
osebno ime: MEUNIER PATRICK, RENE, GEORGES
Naslov: 5 RUE DE L ECOLE, 4394 PONTPIERRE, LUKSEMBURG
vrsta odgovornosti za obveznosti družbe: ne odgovarja
datum vstopa: 25.05.2005
POSLOVNI DELEŽI
zap. št. deleža: 49274
osnovni vložek: 8.675,37 EUR
delež v odstotku ali ulomku: 99,0000%
imetniki: zap.št. družbenika 741071, ASAP INVEST S.A.
zap. št. deleža: 49275
osnovni vložek: 87,63 EUR
delež v odstotku ali ulomku: 1,0000%
imetniki: zap.št. družbenika 741072, MEUNIER PATRICK, RENE, GEORGES
No dragi ljudje, tudi letos se dogaja ista pesem.
Včeraj sem dobila pošto, da sem prejemnik 1. nagrade v znesku 10.000 €. Seveda, če kupim vsaj en njihov izdelek in v roku 12 dni pošljem “uradno potrdilo o dobitku”.
Potem pa piše v skladu s splošnimi pogoji bla,bla,bla… A splošnih pogojev nikjer zapisanih!
Se je komu zgodilo isto?
LP
Forum je zaprt za komentiranje.