Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ste tudi vi zadeli 15.000€?!?

Ste tudi vi zadeli 15.000€?!?

Očitno so lani lepo zaslužili, da so dvignili nagrado. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tudi moj moz je zadel 17000 € ,
mene pri tem pa bolj zanima odkod so prisli do naslova ( ni v Tis-u ), za pojavnsnilo bom zaprosila g. Musarjevo kaksne so moznosti zascite proti tovrstnim nadlegovalcem.

živjo se pridružujem klubu srečnežev. pridem iz službe, ves pasji dan poslušamo kje in kako bomo še šparal, pa plače bodo šle dol, nadure ne bodo več plačeval. Doma pa položnice in krediti…
potem pa srečno obvestilo glavni dobitek 17.000€…
Sam še kremce naročim pa bo. mogoče bom pa jutri dala prošnjo za dopust, bi si ga lahko privoščila s temi 17 tisočaki hahaha

Tudi jaz sem zadela 17000evrov s številko 955013. Pa to ne morš verjet. Kva jim pa ni jasn?

Tudi jst sem zadela 17.000EUR z isto izžrebano št.: 955013. Zanimivo je, da mi predlagajo da prostovoljno preizkusim neke dietne kapsule. Očitno bom mogla še cel mesec hujšat, če želim prevzeti nagrado. Moja trenutna teža pa je 53 kg, če jih v enem mesecu zgubim še “12kg”, ki mi jih obljubljajo, grem lahko samo še v bolnico na zdravljenje anoreksije. No da ne bo pomote, testiram lahko tudi katerikoli drug izdelek. Toda vseeno ne hvala, bi pa z veseljem podarila 17.000EUR minus akontacija dohodnine in morebitnih drugih dajatev, opredeljenih v zakonodaji Republike Slovenije v dobrodelne namene, aja ups nagrada ni prenosljiva. In še to citiram drobni tisk, za katerega sem potrebovala povečevalno steklo: “Družba Ideal servis d.o.o. lahko zamuja z izvedbo igre ali jo prekine, gre za višjo silo, ki bi lahko ovirala pravilni potek igre.” Ta višja sila, pa se je očitno že pojavila, saj nas je kar nekaj prvonagrajencev, kar pomeni, da je bilo žrebanje nepravilno izvedeno. Kar bi lahko v službi za podelitev nagrad podjetja Ideal servis d.o.o., ugotovili že sami, saj je nekdo moral na vsak poslan dopisni list napisati drugo ime za prvega dobitnika. Očitno so edini pravi nagrajenci:
2.dobitnik: Novak Andrej 1.800EUR
3.dobitnik: Horvat Janez 1.200EUR
4.dobitnik: Belec Mira 600EUR
in
5.dobitnik: Urankar Marjan 250EUR

Lahk mi ga sam potegnejo…prasci!!!

bull shit!!

1.dobitnik Jaz
2.dobitnik NOVAK ANDREJA
3.dobitnik HORVAT JANEZ
4.dobitnik BELEC MIRA
5.dobitnik URANKAR MARJAN

In moja srečna številka je………955 013

A ugibate kaj pa sem jaz zadela???

Ja 17.000 € !!!!!!!!!!!

Evo pa še eden – se pravi – edino jaz !!! – tudi s srečno številko 955013 – pri meni na 2. mestu NOVAK, 3.HORVAT, 4 BELEC, 5. URANKAR !!! Živ nateg, kriminal – kaj si eni dovolijo !!!

Tale akcija v tem stilu poteka že nekje od 1.6.2012 – samo takrat je bila glavna nagrada 15.000 evrov !
Jaz pa sem prejel pošto nekje 30.1.2013 !

Pa kaj dela tržni inšpektorat, kaj informacijska pooblaščenka že več kot pol leta !??

Me prav zanima , tako kot je ga. ??. v enem od komentarjev omenila, kaj bi se zgodilo, da se vsi ” srečni dobitniki” zberemo in obiščemo to podjetje v Mariboru !??

Kar takole se to ne bo končalo !

inšpektorat je že obveščen, predvsem zaradi istih številk, torej vseč ljudi so obvestili, da je njihova srečna številka ISTA-ENAKA, kar je pa sploh narobe in protizakonito.Oni sicer lahko na veliko pišejo da si ti zadel prvo nagrado-v drobnem tisku pa napišejo da moraš še to in to…ampak da je tvoja srečna številka enako kot od drugih, to pa je protizakonito….

Je res? Kaj pa ko na loteriji dva ali pa trije zadanejo sedmico, ker so imeli obkrožena enaka števila? Imeli so isto srečno številko, mar ne? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

to je pa drugo,, v tem primeru so števila izbrali igralci…..
vsekakor goljufija na celi črti, izogibajte se takih.
Je pa res, da prireditelji takšnih akcij skrbno premislijo, komu pošljejo takšno pismo, po večini so to stara mame, tetke itd….in ljudje ki nimajo interneta, to se vse da preveriti.Seveda se ti goljufi tudi zmotijo.
Amen !

Je res? Kaj pa ko na loteriji dva ali pa trije zadanejo sedmico, ker so imeli obkrožena enaka števila? Imeli so isto srečno številko, mar ne? :)[/quote]
V tistem primeru vsaj zadanejo. Tu pa nič, pa čeprav imaš srečno številko . 🙂

Tudi jaz sem dobila glavno nagrado 17000,evr.Drugi dobitniki so še:Novak Andreja,Horvat Janez,Belec Mira,Urankar Marjan

Tud v Posavju smo dobil 17.000 evrčku, pa Novak, Horvat….Člouk kr ne more verjet, da je to možn…

Tudi v Posavje 17.000 evrov…

Vi ste proti meni smrkavci,

jaz sem zadela pri Bakkerju 56.500 evrov. Zato sem že rezervirala ekstra počitnice.

MEGII! Lep pozdrav.
Predlagam , da vsi dobitniki (osmoljenci) zberemo za avtobus in lepo gremo na izlet v ” Ideal servis” v Maribor. TOOOO!!!!!! Veselo bo!

……..še ena prva nagrada. Sem prvonagrajenka meseca januarja 2013.Zadela sem 17.000 eur v gotovini.Nesramni nateg. Ja kaj pa mislijo ti ljudje v Ideal servisu d.o.o p.p. 393 ,2102 Maribor.To kliče po prijavi. Tudi zraven mene so priimki nagrajencev: Novak,Horvat in Urankar.V teh težkih časih si Idealovci dovolijo ljudi zavajat.Za prijavo: mene so čustveno porušili,povzročili so mi bolečine…..pišite kaj pa vam.Več nas bo ,lažje bo!
Sonja

pozdravljeni tudi jaz sem dobila domov po pošti,da sem glavna dobitnica januarske nagradne igre za 17.000,in da naj v desetih dneh pošljem nazaj dopis o prevzemu nagrade,in še to seveda zraven naročilnico za najmanj tri izdelke,pa že čakam 14 dni in niti odgovora kaj šele nagrade,iskala sem na internetu kontaktno številko in je bila ena številka in še to tajnica za naročit izdelke in nič drugo,tako,da nimamo kaj pričakovat kot eno samo goljufijo,tako da sem tudi jaz za da jih gremo z avtobusom malo vprašat za zdravje,pa lep pozdrav iz rogaške slatine.

točno to, zberimo se za en avtobus in gremo barabe vreč vun-GOTOFI SO !!!!!

ja pa res…če smo Kanglera vrgli vun, bomo pa ja tudi tre barabe!
dajmo ljudi zberimo se GOTOFI SO !

se takoj priključim na avtobus, banda goljufiva, me prav zanima kaj bo povedal ta goljuf-inja !
organizirajte, mi pa pridemo

jaz sem dobil nagrado 17 tisoč,pa denarja od nikjer.mislim da se oni malo zajebavajo……..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close