Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ste tudi vi zadeli 15.000€?!?

Ste tudi vi zadeli 15.000€?!?

a mate tud vi 1. dobravec 2. kobe 3.horvat?

pa dajte nehajte…kako je možno da je to nateg??? mene je skor kap,ko sem videla kaj sem zadela!!! nemore biti nateg,če gor jasno in glasno piše da sem dobitnik jaz! če te nagrade ne dobim jih bom tožila!! pol mi bojo pa lahko dali še enkrat več!!

vsi skupaj ki smo dobili nagrado 15000e, bi se morali zbrati in najeti advokata. Tudi jaz sem prebral natančno vse kar piše pa tudi vsak normalen sodnik bi odločil v našo korist in na sodišču bi zmagali 100%. Že slaba reklama ker bi pisalo v vsakem časopisu da jih tožimo bi jim tako škodovala da bi izgubili še tisto malo kupcev ki imajo. Tako da verjamem, da bi se zmenili z nami še preden bi prišli do sodišča.
Če ne drugo si ne bi upali nikoli več zafrkavat ljudi na ta način. Premislite!!

Prijava morda na Tržni inšpektorat RS? Verjetno gre za primere, ki jih ureja Zakon o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami, sprejet v letu 2007.

ja tudi jz sm zgleda srečnica ki sem “dobila”15.000evr.
nebi bilo slabo premislit o tožbi za zavajanje kupca

no jaz sem zgleda tud taka srečnica. kdaj gremo po naših 15000 eur?

Ha, jaz sem pa drugačna srečnica -meni ni treba naročiti nič, pa grem za en teden (al clo deset dni, moram še enkrat pogledat) na sanjske počitnice, kosilo, kamor lahko pripeljem še nekaj ljudi (seveda zakonca obvezno – kaj sedaj, ko ga nimam?), pa še v žrebanje za en fenomenalen mercedes sem prišla v igro…..vidite, gorenjce so že pogruntali in vedo, da kupili itak ne bomo nič…nam pa res dajo vse zastonj:)))

ah to je sam nateg, tudi jaz sem dobila domov to sr… in ne samo eno ampak na isti dan kar dva – uf 2 x 15.000 kako prav bi mi prišlo.

Sem prebrala, tudi drobni tisk in sem jih že spusitla v dim.

Jaz sem že velikokrat dobila, samo denarje mi še nikoli niso nakazali, tako, da…..bejži stran

No in letos je isto…je moja mama dobila pošto da je dobitnica 17.000€ …

nas fotr jih pa tko okol obraca da skos odgovarja nazaj pa une zvezdics lepi a nikooool nc ne kup hahah ze par let se tko drkajo 😀

No tudi jaz sem dobitnik 17000 evrov gremo zapravljat ha-ha

No tudi jaz sem dobitnik 17000 evrov gremo zapravljat ha-ha

moj ata tudi…

Ja pr nas smo tud dobil 17 000 evrov 1. nagrad, če kupiš seveda njihov izdelek …

tudi pr nas je pršla pošta za 17000€

sem bila ravno pri poštnih kaslcih ko je prišel poštar in je od 15. strank v bolu dal 9 enako kuverto kot meni-tudi dobila prvo nagrado 17000 evrčkov…3 moje sosede so mi rekle kasneje, da so vse dobile prvo nagrado, smo se skoraj skregale…;-))))……
banda hudičeva !!!!!
GOLJUFIVA !!!!

no pa smo tudi mi letos dobili 17.000evr. lani kao 15.000evr no so vsaj malo povečali..:))
škoda papirja za take neumnosti

tudi pri nas v Kopru smo zadeli 17.000…..

Očitno je zdaj primorska na udaru.. Moja mami je tudi danes dobila 17000, hahaha

štajerska———– danes dobila 17000 eeuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrooooffffffffff.pa pika

Tudi pri nas smo dobili glavni dobitek od firme Ideal servis d.o.o to je 17.000 EUR in če bo vsak kupil vsaj en izdelek bo podjetje
Ideal dobilo prvo nagrado.

ali sta 2. in 3. nagrajenec tudi pri vas Novak in Horvat?

Ja, tudi 2. Novak, 3. Horvat. Na prvem mestu pa je moje ime in priimek. Zgleda, da samo 1. dobitnike spreminjajo, vse ostalo je pa isto. Kaka goljufija. Jaz jih grem jutri prijavit, ker mam dosti tega sranja!!!!

Tudi pri nas smo “zadeli” 17000 € in poleg nas še g. Novak Andreja, g.Horvat Janez, g. Belec Mira in g. Urankar Marjan. Iskrene čestitke vsem ha ha ha!

Kakšna sreča! Tudi pri nas imamo prvo nagrado in s tem vstopamo v klub prvonagrajencev s srečno številko 955013.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close