Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ste se v tem letu vizualno zanemarili

ste se v tem letu vizualno zanemarili

Tisti, ki ne hodite v službo; je vaš videz drugačen kot prej? Sama sem se precej zanemarila, samo osebna higiena, kupujem samo perilo in nogavice. Frizerko sem obiskala nekje začetka poletja, ostalo nič. Športna oblačila in ostalo vsaj 2 leti stara. Ni mi ok, pa tako je.

Moja oblacila so sicer bolj trenirkasta in casual, sminkala se nikoli nisem, razen za posebne priloznosti, sem si pa zdaj vzela cas za nego in dejansko naredim veliko vec zase kot prej.

Frizer redno, obrvi redno, depilirana redno (prej sem vcasih tudi kak teden ali dva odlasala), maske za lase in kozo redno, pete si mazem vsak dan, prej 1x na teden, skratka, imam vec casa in veliko bolje skrbim zase.

Pri meni se ni nič spremenilo. Edino shujšala sem ene 5 kil.

Licila enaka , kot vedno, pramene dam na dva meseca, oblacila manj kupujem, sem se pa vsaj 3 kile zredila.

Nasprotno, končno imam čas, da se dobro pogledam v ogledalo in uredim. Za doma seveda udobna oblačila, ampak sem vse nakupila novo in višje kvalitete.

Ne. Je pa res, da med korono nisem delala od doma…

Spremenila sem se. V skafandru. Moj dragi je proti cepljenju, v oblakih vidi neke oblake,  tam, kjer dela so same take, ki ga razumejo. Naj ga. Po 13 letih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close