Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ste s partnerjem istega mnenja okoli cepljenja?

Ste s partnerjem istega mnenja okoli cepljenja?

Pri nas sva vsak na svojem bregu. On cepljen, jaz ne.

Kako je pri vas?

Vsi smo ZA cepljenje. Tudi mlafina se je cepila.

Oba cepljena. Jaz že januarja zaradi službe on junija in sva zdaj brezskrbno na dopustu.

Odgovor na objavo uporabnika
Helenca180, 12.08.2021 ob 19:27

Pri nas sva vsak na svojem bregu. On cepljen, jaz ne.

Kako je pri vas?

pri meni bi bila v trenutku bivša!

sicer pa za vse, ki verjamete v cepljenje in se zaradi njega počutite brezskrbne – tole informacijo vam podajam:

preberite kakšne izkušnje imajo zdravniki in stroka na Islandiji: za razliko od naših so vsaj toliko pošteni,da priznajo , ne tiščijo glave v pesek in ne pretvarjajo se lažno, da je cepljenje rešitev.

I hate to be the bearer of bad news, but Iceland (93% of the population 16 years of age or older vaccinated) is experiencing its largest wave of Covid-19 yet. At this point, I think it is unreasonable to assume that increased vaccine coverage will result in herd immunity pic.twitter.com/k8mUZAtIGO

— Elías Eyþórsson (@eliaseythorsson) August 7, 2021

Sva ze razmisljala o ceplenju, vendar sva se zmenila, da raje pocakamo se nekaj casa. Prav sem imela. Se bova pocakala. Glede na stanje v tujini trenutno cepivo ni ziher. Zakaj se cepiti ce ni ziher.?  Tako midva gledava na to. Korono je pa moz fasal, tako da dvomim, da jo bo zdaj se enkrat v kratkem casu.

Enako kot avtorica prvega zapisa.

Šiiti, 12.08.2021 ob 19:51

Oba cepljena. Jaz že januarja zaradi službe on junija in sva zdaj brezskrbno na dopustu.

CEPLJENJE NI GARANCIJA!KDAJ BOSTE TO DOJELI?

Tudi mi smo brezskrbno na dopustu. Necepljeni.

Ulla351, 12.08.2021 ob 19:50

Vsi smo ZA cepljenje. Tudi mlafina se je cepila.

Če misliš kot vse 40%, potem imaš prav, ja haha

V Cosmotu je bil, mislim, da v začetku leta, članek, na temo, ali imata partnerja lahko različna politična prepričanja. Verjetno gre za podobno reč, vprašanje časa je le kdaj jo bodo v njihovem uredništvu zvohali in objavili.

Če najdem članek (revijo), napišem o čem govori vsebina.

Dalmacija291, 12.08.2021 ob 20:25

Tudi mi smo brezskrbno na dopustu. Necepljeni.

Tudi mi na dopustu, necepljeni in ni nobene diskriminacije tukaj. Saj Hrvati niso butasti.

Enako pri nama, a se oba strinjava, da imava oba prav.

Se strinjamo glede cepljenja – vsi cepljeni, tudi otroka.

Oba cepljena, tudi naši tamladi . Imajo take službe – delo z ljudmi da je kar dobor da so se cepili.

Oba necepljena. Če bi bil cepljen, bi bil že bivši.

Jaz cepljena on ne. Ne težim mu ker vem zakaj ni, kn meni je povedal da mu ni ok da sem se sla cepit. Predvsem ga skrbi moje zdravje ker sem imela posledice.sva se pomenila in je ok.se pa o tem ne pogovarjava veliko

Sva. Oba sva mnenja, da naj vsak presodi sam in se odloči zase.

Sem se cepila zarad bivsega ker sem htela da sma skup vec casa ceprav iz dveh regij.  Bil je cepljen 9.3 jaz pa 13.3. Zdaj je bivs po 7letih jaz pa sama in res zelo nesrecna mislim da bom samska ostala do smrti.

To, da sva z mojim predragim, najdražjim, popolnoma istih misli o celem kovid cirkusu, naju je povezalo še najbolj v zadnjem času.  Tako sem ponosna nanj, da mu je vse tako jasno, kot meni – če pa nama kaj še ni jasno, prideva skupaj do odgovora -, da moram to prav zdaj izraziti. Obenem pa povedati, da če temu ne bi bilo tako, bi to nestrinjanje grozovito načelo najino povezavo.

In res sem srečna,  da sva v tej vojni oba na strani resnice. Še bolj ga spoštujem, kot prej.

Verjamem pa, da teh preizkušenj ne potrebujemo, da bi utrjevali zveze. Ljubezenski par naj bi se ukvarjal z ljubeznijo in vzgojo, z dajanjem in zglednostjo, pravičnostjo in dobroto … v teh razmerah pa nas politika, telekomunikacije in trenutne izredne razmere prav hujskajo, enega proti drugemu, nas zavajajo z lažnimi informacijami, nam strežejo po življenju,  ogrožajo spodobno življenje, kratijo vse mogoče pravice in brez posledic kršijo ustavo … V takšnih razmerah prej razpadajo zveze, kot da se krepijo. In prenekatera življenjska zgodba zavije v področje življenjsko ogroženega človeka v več smislih. In otroci trpijo in se ‘spridijo’, saj so starši obnemogli od lastnega življenjskega boja in jih silom prilike zanemarjajo.

In vsega je kriv egoizem. Temu pa botruje neizobraženost in neinformiranost. In večne ‘krize ‘  … večne laži  … od Cezarja sem … in nazaj … neuki in nevedni se rojevamo in takšni tudi umiramo  … na krilih udobja si zamišljamo,  da smo srečni …  dokler ne pride ‘ključni moment’ spoznanja o ničnosti vsega življa  …

Asena V., 12.08.2021 ob 22:51

To, da sva z mojim predragim, najdražjim, popolnoma istih misli o celem kovid cirkusu, naju je povezalo še najbolj v zadnjem času.  Tako sem ponosna nanj, da mu je vse tako jasno, kot meni – če pa nama kaj še ni jasno, prideva skupaj do odgovora -, da moram to prav zdaj izraziti. Obenem pa povedati, da če temu ne bi bilo tako, bi to nestrinjanje grozovito načelo najino povezavo.

In res sem srečna,  da sva v tej vojni oba na strani resnice. Še bolj ga spoštujem, kot prej.

Verjamem pa, da teh preizkušenj ne potrebujemo, da bi utrjevali zveze. Ljubezenski par naj bi se ukvarjal z ljubeznijo in vzgojo, z dajanjem in zglednostjo, pravičnostjo in dobroto … v teh razmerah pa nas politika, telekomunikacije in trenutne izredne razmere prav hujskajo, enega proti drugemu, nas zavajajo z lažnimi informacijami, nam strežejo po življenju,  ogrožajo spodobno življenje, kratijo vse mogoče pravice in brez posledic kršijo ustavo … V takšnih razmerah prej razpadajo zveze, kot da se krepijo. In prenekatera življenjska zgodba zavije v področje življenjsko ogroženega človeka v več smislih. In otroci trpijo in se ‘spridijo’, saj so starši obnemogli od lastnega življenjskega boja in jih silom prilike zanemarjajo.

In vsega je kriv egoizem. Temu pa botruje neizobraženost in neinformiranost. In večne ‘krize ‘  … večne laži  … od Cezarja sem … in nazaj … neuki in nevedni se rojevamo in takšni tudi umiramo  … na krilih udobja si zamišljamo,  da smo srečni …  dokler ne pride ‘ključni moment’ spoznanja o ničnosti vsega življa  …

Oba sta zdravnika s doktoratom iz Mikrobiologije in specializacijo iz epidemiologije in vama je zato marsikaj jasno….

Žal vsi nimajo te sreče in zato verjamejo vsem šarlatanom, ki sedaj preko FB prodajajo Vitamine.

Da. Če ne ne bi bil moj partner

Oba sva mnenja da se ne bomo cepili dokler ne pridejo s pajserjem po nas.

Btw z mozem.sva prebolela korono lani novembra.

Moja mati in oce sta bila letos marca oba cepljena s pfeizerjem.

2 tedna nazaj smo si za foro precekirali protitelesa.

Oce in mati imata na spodnji meji.

Midva jih imava precej vec.

Midva sva podobnega mnenja. Ne čisto enakega a dovolj blizu da s sintezo prideva do enotnega družinskega mnenja.

Na tem področju sva z možem res usklajena. Vedno bolj prepričana anticepilca.
Brez vsakršnih težav in omejitev sva preživljala dopust na Hrvaškem in v Grčiji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close