Ste opazili kako hočejo naredit soboto/sabato za sedmi dan v tednu
Ko so nas Evropejce razsvetlili s krščanstvom oziroma ljudožerskim klubom za Jahveta, so nam morali dat nedeljo kot sedmi dan, ker bi se ‘poganskim’ ljudstvom namišljena religija drugače zdela preveč tuja. Zdaj pa že na vseh appih vidiš, recimo na Google Koledarju, “Kateri je zate prvi dan v tednu? Nedelja?” In moraš ročno spremenit na ponedeljek.
Pojdite na Google Koledar in poglejte. In si prvi dan v tednu spremenite na ponedeljek.
Ena kontristka ki ne dobi dika; “Jaz sem si dala nazaj nedeljo na prvi dan, ker tale Jahve zveni bolj kul kot ti!!!” čez 3, 2, 1….
To recimo dela JJ, pretvarja se da je desničar, da neumne ljudi zbere proti desničarstvu. Sami zase najbolj veste; če hočete da se vam neha mešat, se boste vrnili k tradiciji. Pa ne h krščanski tektonsko-nemški “tradiciji” vozekov, ki ne znajo izgovorit črke R, ampak k pravi evropski dediščini.
Ljudožerski klub – Tisti klub, ki pri vsaki maši je/konzumira zemeljsko meso svojega ‘odrešenika’ in pije njegovo kri, ko nebeška energija naj ne bi imela nič z zemeljskim mesom, še sami ne vejo kako bi ideološko objasnili svoje sumljive obrede.
Angelov si že niso sami izmislili, to je že ziher. Angele moramo rešit in reformirat iz namišljene religije. Tud mit o odrešeniku si taglavni jezuiti ziher niso izmislili sami, ker moraš za take zgodbe že imet talent. Torej pravi talent, ne zgolj ‘brat je ubil brata pa je prišel Bog pa ga natepel z ribo in rekel ‘Razreži brata na pol in jaz si bom izbral polovico kajti ena polovica je vedno moja, z drugo polovico pa nagnoji zemljo in obrodila bo sadove amen.’ Mrš.
Mary nepr, 23.08.2021 ob 09:44
Ja itak. Krscanstvo (predvsem katolicani in pravoslavci) ima ze 2000 let nedeljo za sveti dan, zdaj so se pa cez noc spomnili, da bi nedeljo zamenjali za soboto. Kje jih jemljes.?
Ja vprašaj Google, Apple… Pa te appe, ki imajo nedeljo za prvi dan v tednu. Jaz to vedno srečujem.
Zakaj ne znaš brat, zakaj ne znaš pisat? Po tolkih letih, še vedno nič ne znaš.
razmisli sama, 23.08.2021 ob 09:52
Brez vsake povezave z vero, nedelja je prvi dan, zato je POnedeljek drugi dan, ker sledi nedelji.
Ja seveda. Ljudje, neumnost je naravna in logična.
Je že prišel komunist igrat šilo. Nehal se je jokat v svojem meter krat meter stanovanju kot vsako jutro in že naprej širi propagando. Uboga izgubljena jara.
Tudi Sanskrit je zanimiv.
-
Monday – सोमवासरः – Somavāsaraḥ
Tuesday – मङ्गलवासरः – Maṅgalavāsaraḥ
Wednesday – बुधवासरः – Budhavāsaraḥ
Thursday – गुरुवासरः – Guruvāsaraḥ
Friday – शुक्रवासरः – śukravāsaraḥ
Saturday – शनिवासरः – śanivāsaraḥ
Sunday – रविवासरः – Ravivāsaraḥ
Forum je zaprt za komentiranje.