Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ste naveličani tega življenja, vam je vsega zadosti? – Rešitev

Ste naveličani tega življenja, vam je vsega zadosti? – Rešitev

http://dne.enaa.com/E-svet/E-druzba/Iscejo-se-prostovoljci-za-potovanje-in-zivljenje-na-Marsu.html?&utm_source=enovice_dne_14012013&utm_medium=email&utm_term=02_novica05&utm_campaign=dne

In potem po nekem naključju ostali trije smrtno zbolijo in ostaneš sam na celem planetu. “Sam” ali pa tudi ne. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mogoče bo prišel čas, ko bo to edina možnost za preživetje. 🙂

A na Luni so že vse parcele prodane? 🙂

Ja.
Mi smo (bili/še) vsi za luno…. :))))

Ste naveličani tega življenja, vam je vsega zadosti? – Rešitev… je da si obuješ pretesne čevlje in greš na pohod.
Takrat vidiš življenje v neki drugi luči in iščeš rešitve…… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne bi šla. Ne vidim nič dobrega v tem odhodu.

Joj, pa ravno Mars:)).

Še Zemlje nisem spoznala, kaj čem rinit v neznano:). Nezadovoljni ljudje so povsod, ne glede na prostor.

…. kaj pa vem, kako bom mislila čez 10 let :))

Tako kot sedaj, bolj malo… haha :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Tako kot sedaj, bolj malo… haha :)))[/quote]

Na podlagi česa pa to sklepaš? 🙂

Na podlagi česa pa to sklepaš? :)[/quote]

Bibita, saj veš, kako je pri njem – prebral je v knjigi. :))

Bibita, saj veš, kako je pri njem – prebral je v knjigi. :))[/quote]

Aha… pol pa ta naš matjaži neke čudne knjige bere 🙂

Glede na spol? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjažko ženske še spoznava. Misli, da če drugače razmišljajo, da potem ne razmišljajo veliko. Mogoče pa on premalo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close