Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ste namočili PCT potrdilo v drek ali vodo v katero ste dali lasten drek?

Ste namočili PCT potrdilo v drek ali vodo v katero ste dali lasten drek?

Ali veste, da imate lahko potrdilo najprej v lasten drek namočeno, pa ga potem posušite?

Namreč ko vstopiš kjer je potreben PCT papir lahko seveda nosiš tudi rokavice. Ljudje se praskamo vse povsod pa tudi po riti, tako da verjetno je tudi drek na denarju in drugih zadevah v sledovih in če bi bil drek na PCT potrdilu ni nekaj povsem novega ali neobičajnega. Je pa npr verjetno zanimivo pogledati obraz tistega, ki preverja PCT, če se ob tem spomneš da si ga dan prej namočil v drek. Ker gre za papir, ki je tvoj ga seveda imaš vso pravico namočiti v drek ali se morda motim?

Če nekdo želi prijemati tuje stvari v roke in jih preverjati pa je na njemu če ob tem tudi za drek prime.

Darvin zakaj mas vcasih tako glupe.kot bi ne bil ti.

Respekt dokler si normalen.ko zacnes s takimi,me pa mine

Smrdljivca jim bom fuknu ce bodo pametni. Mam se vse?. 12 skatlic po 3kom. 36 flaskic. Mmmm bo dišalo.

Odgovor na objavo uporabnika
Buio, 30.09.2021 ob 22:11

Darvin zakaj mas vcasih tako glupe.kot bi ne bil ti.

Respekt dokler si normalen.ko zacnes s takimi,me pa mine

Kot prvo zato, ker takrat ko sem po tvoje normalen ne izkažeš ,kot praviš respekt, kot drugo pa ker nimam enakih moči,kot država in toliko prijateljev, kot jih ima ona moram razmišljati na drugačen način. In eden izmed teh načinov je, da pomislim tudi na način, kot sem opisal.

Kar pa je seveda ob vsem tem pomembno pa je, da drek in ne si lagat imamo vsi, ki smo živi. Če hočete, da drek drugače opišem pa bi morda lahko tudi sami kdaj in večkrat pokazali tisti respekt in ne da vsak dan forumaši delajo z menoj kot z drekom potem pa mislijo, da je šokantno, gnusno, primitivno ga omenjati pa čeprav je le ta naš vsakdanjik. Če se vam ob tem takšno pisanje gnusi se opravičujem ampak še vedno se dogajajo dogodki, tudi tisti,ki sem jih prav kar videl in tudi meni gre na bruhanje, ko to vidim in se mi gnusi pa mi nihče ni dejal oprosti za videno ali doživeto.

Upam, da se razumemo. Nekateri pač s fašističnimi prijemi države nad nami ne želimo delati v rokavičkah ali pa dejansko točno to, saj oni tudi z nami počnejo, kot se jim zahoče, kot sem sam opazil in sam doumel po lastnih izkušnjah.

Tole je pa zrelo za prijavo.

k211, 30.09.2021 ob 22:47

Tole je pa zrelo za prijavo.

Kaj a ti je pička na nosu zrastla pa jo boš prijavljalo? A PCT maš?

Aj ne seri.

Kdo? Jst?

Haha Darwin tudi oni ližejo in pljuvajo po bankovcih, po uriniranju si noben rok ne umiva in potem nam s palčkami vrtajo po nosu za denar! 🙂 eni so prav veseli tega in komaj čakajo da se jim zarije palčka skoraj do možganov. Čeprav si tvoj predlog v resnici težko predstavljam v praksi, bi se že našel nekdo, kak varnostnik, ki bi te kaznoval, ker uničuješ “uradni dokument” 🙂

Resnica888, 30.09.2021 ob 23:22

Haha Darwin tudi oni ližejo in pljuvajo po bankovcih, po uriniranju si noben rok ne umiva in potem nam s palčkami vrtajo po nosu za denar! 🙂 eni so prav veseli tega in komaj čakajo da se jim zarije palčka skoraj do možganov. Čeprav si tvoj predlog v resnici težko predstavljam v praksi, bi se že našel nekdo, kak varnostnik, ki bi te kaznoval, ker uničuješ “uradni dokument” 🙂

Sam nisem podal nobenega predloga. Top je pač natolcevanje in če si zapisano tolmačite kot predlog je to na vas samih in vi to tako tolmačite. Imam pravico misliti in misli zapisati. Nisem dejal, naj ljudje to počnejo, nisem pa tudi dejal, da naj ne počnejo tega. Sem opisal, kot sem. Seveda, pa tisti, ki hočejo škodovati meni seveda obračajo tako kot jim paše. Npr tisti zgoraj, ki je omenjal prijavo je že tako se obračal in je po vetru svojemu naravnan.

Vsekakor pa smatram, da svoje stvari lahko tlačiš v drek in mi ni znano, da bi bilo to prepovedano. Ljudje tudi smrdijo, ko hodijo po svetu pa še nisem slišal, da bi zato, kdo plačal kazen ali bil priprt , bi mu bilo sojeno itd. Seveda ob idiotizmu in absurdom po svetu je to vsekakor možno.

Še enkrat, smatram, da lahko vprašam ali ste namočili potrdilo v drek?

Odgovorov je bolj malo je pa vse drugo samo odgovori ne.

Darwin969, 30.09.2021 ob 23:50

Sam nisem podal nobenega predloga. Top je pač natolcevanje in če si zapisano tolmačite kot predlog je to na vas samih in vi to tako tolmačite. Imam pravico misliti in misli zapisati. Nisem dejal, naj ljudje to počnejo, nisem pa tudi dejal, da naj ne počnejo tega. Sem opisal, kot sem. Seveda, pa tisti, ki hočejo škodovati meni seveda obračajo tako kot jim paše. Npr tisti zgoraj, ki je omenjal prijavo je že tako se obračal in je po vetru svojemu naravnan.

Vsekakor pa smatram, da svoje stvari lahko tlačiš v drek in mi ni znano, da bi bilo to prepovedano. Ljudje tudi smrdijo, ko hodijo po svetu pa še nisem slišal, da bi zato, kdo plačal kazen ali bil priprt , bi mu bilo sojeno itd. Seveda ob idiotizmu in absurdom po svetu je to vsekakor možno.

Še enkrat, smatram, da lahko vprašam ali ste namočili potrdilo v drek?

Odgovorov je bolj malo je pa vse drugo samo odgovori ne.

Nisem mislila nič slabega ? samo je pač nenavadna ideja predlog kakorkoli vzameš. Dejansko pa so stvari ušle nadzoru. Naj gre za PCT, ukrepe, cepljenje, vse v paketu. Zanima me BDP po še enem letu.

Resnica888, 01.10.2021 ob 00:01

Nisem mislila nič slabega ? samo je pač nenavadna ideja predlog kakorkoli vzameš. Dejansko pa so stvari ušle nadzoru. Naj gre za PCT, ukrepe, cepljenje, vse v paketu. Zanima me BDP po še enem letu.

Saj nisem vzel za slabo. Samo se mi je pa zdelo vredno omeniti, kar sem zapisal, da ne bo prihajalo ali pa vsaj čim manj do nesporazumov. Ja tudi meni se je zdelo malo nenavadno na tak način omeniti, pa sem omenil in zapisal. Ja BDP sicer ni moja stvar, saj s temi ciframi nimam nič, ker ne odločam o ničemer v tej zadevi smatram pa da v dejavnostih, ki so prikrajšanje za posel bo seveda manj prometa pa tudi dobička. Drugje pa toliko več, ker jim je skira padla v med.

Če bi debil šel iz bajte, bi morda videl da noben ne prijema tvojega potrdila. Torej bi ti nosil svoj drek stalno s sabo v žepu ker ti je to nekaj vsakdanjega sklepam. No, zanimivo, vsak dan nekaj novega izvemo o tebi.

Ker naj bi se šlo za debila bi si morda sprintal  potrdilo, saj smart fona ne zna debil uporablat. Možno je tudi, da debil ne ve točno katero potrdilo potrebuje in kaj se sploh gleda in bi morda bil tisti, ki preverja potrdilo tako prijazen, da bi vzel v roke papirje in debilu pokazal, kaj je želel preveriti. Pač čuri muri debilov je več.

Janez315, 30.09.2021 ob 22:51

Aj ne seri.

tale brihta Darwin ima čisto prav. Največji prenašalci virusa so šiptarji.

Janez315, 01.10.2021 ob 06:58

K211

Darwin se nikoli ni bil normalen !!!

Stari mislim da danes v tem casu ni ravno dobro ce si normalen.

A si boš krilo obleku…

Boš z moškimi občeval…

Živalmi…

Otroci…

To je danas sve normalno.

Darwin daj jim ti razloži, da so to samo politične igrice. Da je vse bilo že v najprej znano glede virusa. Zato so pa nastavili to vlado, ker si nihče ni hotel mazati rok z to umazano igro. Isto bi bilo tudi, če bi bila Kučanova vlada.

Janez315, 01.10.2021 ob 07:10

Stari mislim da danes v tem casu ni ravno dobro ce si normalen.

A si boš krilo obleku…

Boš z moškimi občeval…

Živalmi…

Otroci…

To je danas sve normalno.

Ja tuki se bo marsikateri slovenček prepoznal.

raziskovalni novinar, 01.10.2021 ob 07:42

Darwin daj jim ti razloži, da so to samo politične igrice. Da je vse bilo že v najprej znano glede virusa. Zato so pa nastavili to vlado, ker si nihče ni hotel mazati rok z to umazano igro. Isto bi bilo tudi, če bi bila Kučanova vlada.

Darwin jim kaj takega ne misli pretirano razlagat. Kdor je razumen je že dojel da nekaj ne štima.

Sem pa že večkrat omenil, da mene ni presenetilo, čeprav tudi ko nekaj pričakuješ je vseeno šokantno, ko začneš to živeti in gledati v realnem času.

Ko sem spoznal določeno tehnologijo in opazil, kaj se z njo lahko počne mi je seveda bilo jasno, zakaj se je plasirala javnosti in kaj se misli početi z njo. To pa se je že izkazalo za dejansko in se je moj več kot sum potrdil.

Narjetka, 01.10.2021 ob 07:08

Darwin se nikoli ni bil normalen !!!

Ne nakladi, saj sem tudi delal že na normo. Se pravi sem bil norma   len.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close