Ste kdaj povabili policistko na pijačo in ali vam je napisala kazen?
Ne, mislim če ste videli kako lepo policistko in ste se potem odločili da bi jo povabili na pijačo 😀
in če ste jo ali vam je napisala kazen ker jo ne bi smel tega vprašat.[/quote]
Odvisno, če res naletiš na kakšno žleht, ti jo lahko napiše, “ker si se nedostojno vedel, jo nadlegoval, ko je bila na službeni dolžnosti” :))
Za policiste vem, da niso tako žleht 🙂
Čist odvisno, kako si ga kakšna policistka razlaga…ene so vesele, druge pa v povabilu vidijo vse “kar hočejo” 🙂 pa če so še žleht povrhu … :)[/quote]
Ja, ene še prav posebej žleht, ko to prime od zadaj, noge moraš razširiti, roke položiti na haubo avta, pa te celega od glave do pet pretipa za sumljivimi elementi.
Čist odvisno, kako si ga kakšna policistka razlaga…ene so vesele, druge pa v povabilu vidijo vse “kar hočejo” 🙂 pa če so še žleht povrhu … :)[/quote]
Ja, ene še prav posebej žleht, ko to prime od zadaj, noge moraš razširiti, roke položiti na haubo avta, pa te celega od glave do pet pretipa za sumljivimi elementi.[/quote]
Takšnih izkušenj pa nimam s policistkami….:)
Bolj prijetne…Včasih z njimi debatiram več ur….
So med njimi prijetne ženske, pa tudi tečne..Kot vsepovsod.
Ti pa res na veliko debatiraš z ženskami… Hm… kakšen poseben hobi ti je to?
Saj ne, da sem ljubosumna, ali kaj takega, da ne bo pomote. Si pa ne morem kaj, da ne bi moje misli odtopotale v smer zaključevanja, da z drugimi ženskami debatiraš zato, ker smo ženske zanimivejše od moških in imamo večjo vrednost, kot moški…
Prosim ne pozabiti kvantne fizike 🙂 :)[/quote]
Če pa ne poznam policajke, ki bi jo zanimala kvantna fizika…:)
Res je, da imam tu zraven eno policajko….Pa je fizika ne zanima…:)[/quote]
Kaj pa vsaj klasična fizika, npr gravitacijska sila oz. med dvema telesoma?
Ne, mislim če ste videli kako lepo policistko in ste se potem odločili da bi jo povabili na pijačo 😀
in če ste jo ali vam je napisala kazen ker jo ne bi smel tega vprašat.[/quote]
Odvisno, če res naletiš na kakšno žleht, ti jo lahko napiše, “ker si se nedostojno vedel, jo nadlegoval, ko je bila na službeni dolžnosti” :))
Za policiste vem, da niso tako žleht :)[/quote]
Potem je bolje da jo ne povabim na pijačo 😀
Na videz mi deluje zelo simpatična, kakšno srce ima pa ne morem vedet. Če ima hladno srce potem mi zna dat kazen za nedostojno obnašanje.
Veliko je samskih in med njimi je zagotovo nekaj policistk 🙂
Prosim ne pozabiti kvantne fizike 🙂 :)[/quote]
Če pa ne poznam policajke, ki bi jo zanimala kvantna fizika…:)
Res je, da imam tu zraven eno policajko….Pa je fizika ne zanima…:)[/quote]
Če boš spet imel zraven sebe policajko jo vpraš kaj bi si ona mislila če bi nekdo prišel do nje in jo povabil na pijačko 😀
Kdo je koga kopiral?
Forum je zaprt za komentiranje.