Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ste kdaj nasedle žigolom?

Ste kdaj nasedle žigolom?

Ste mogoče kdaj nasedle lepim lažnjivim besedam moških,ki so vas znali omrežiti,pa prevarati oziroma iskoristiti?

Ko sem bila stara 17 let sem nasedla enemu kretenu, saj sem potem kasneje obžalovala, ampak tudi s takimi madeži moramo živeti.

Lp, Sunny*

NE

Ne.
Sm pa vidla dostkrat punce ki so jim nasedale in sm potem jih kr nekak pogruntala in so se mi razvil radarji za take tipe in se jim izognem najrajs.

o ja…ampak to je blo takrat, ko sem bila stara 16, 17 let (enemu ali dvema)….kasneje nikoli….

NE— še:)

Sem, ko sem bila stara 16 let.

na neki način sem. ampak sem vedela, da je žigolo, pa mi je bila to takrat fora, da sem kao z njim. pač, ta prava najstnica sem bila.

Ja, hvala, nekajkrat. So se nazadnje pokazali za čisto v redu fante in se je končalo bolj ali manj srečno za vse vpletene… Navsezadnje so tudi oni samo ljudje.

Ja, če je žigolo turistični vodič, v katerega sem se tako zatrapala, da je bolelo, on pa: “ni bil zame in njegov način življenja tudi ne” – kar je popolnoma res!!!

Seveda, bila je sladko grenka izkušnja. Imela sem 19 let. Eh, kje je že to!

Moški ne more izkoristiti ženske, če tega ONA ne želi !

Sem in zato krivim izklučno samo SEBE. Sem pač kura in želim si naučiti malo bolj pogledati pod kožo preden začnem fantazirati in nekomu popustiti.

Sem nasedla, enkrat. Pri 17.

Iza vsak ima svojo pamet in glavo,da z njo premisli preden kaj stori.Toda mladost in neiskušenost sta včasih norost in žal se marsikdo tako opeče.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close