Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ste kdaj fouš?

ste kdaj fouš?

A ste kdaj nevoščljivi, zavidate? Fovš?

Glede česa? Materialno stanje (hiše, atomobili, vikendi, cote ……..), sreča v partnerski zvezi, zdravi, lepi, pridni otroci ….. hudi dopusti ….., …. ??????

prvo ti

NIKOLI – NIKOMUR!

Drugi ljudje me sploh ne zanimajo, kaj šele kaj imajo, kaj nimajo….

Vsak naj skrbi za sebe in bo svet prijaznejši.

Jaz glede vsega!

Itak. Sam ne tko zlobno nek jim krava crkne. Jim privoščim, sam jaz bi tud 🙂

Dokaj redko.

Ja, seveda, nisem napisal. Tako nekako tudi jaz čutim. Seveda jim privoščim, ampak jaz bi tudi !!!!! 🙂 Pa je to menda vseeno zavist?

Saj en vem natančno, kaj je nevoščljivost in kaj je zavist. Ta fouš je menda bolj nevoščljivost kot zavist?

Samo zdravja!

Ja, sem fouš. Pač tko, da bi jst tut.. in tko, kok jim velja pa tko… Na grd način sem pa fauš tistim, ki imajo in ne znajo cenit. Npr. partnerja takega, kot ga lahko skoraj vsaka ženska samo sanja, a ta, ki ga ima, ga ne ceni… potem zdravje, ker ga sama nimam in bi dala vse na svetu za te organe, ki mi bodo crknili 🙁 drugi se pa igrajo… pač ne vem. Sem fouš, na en in na drug način, odvisno od situacije, odvisno od ljudi…

Ne, nisem fouš. Imam sicer svoje želje, kaj vse bi imela, če bi lahko… ampak neoziraje se na druge. Kar imajo drugi, jim prav iz srca privoščim, čeprav jaz tega (še) nimam. Na kraj pameti mi ne pade, da bi komu želela, da “naj mu krava crkne”. Živim v prepričanju (pa niti ne vem, kdo mi je to prepričanje vcepil), da kar želim drugim, se prej ali slej zgodi meni – zato sakramensko pazim, kaj drugim želim. 😉

sem, ja! včasih ful
opažam pa, da za razliko od drugih, povem na glas: FOVŠ SEM!!!

jaz sem fauš ljudem, ki so zdravi….

recimo, če je kaka moja vrstnica pri 50+-ih vitalna, gibčna poskočna, vitka, zdrava, je ne boli hrbet, vrat, križ,spočita, brez denarnih skrbi, …. ja, le tega sem fauš…….

sem prav razmišljala, če ljudem zavidam. pa če jim zavidam, kaj bi to bilo. pa nisem nič takšnega našla. morda kakšno malenkost, ampak še ta je takšne narave, ko je pozitivno zavidanje v smislu, ne bi bilo slabo, če bi bila tega deležna malo bolj tudi sama, pa malo odsanjam za pet minut in grem dalje z realnostjo naprej. morda prej dobim kakšno motivacijo za kakšno izboljšanje kot pa kaj drugega, če že.
da bi pa zaradi tega komu nagajala, kot se dogaja pri tisti grdi foušiji pri ljudeh, pa ni v moji naravi.

Urški Bačovnik, ker ima tako lepe obleke!

Sem bila dolgo fouš vsem vam za vaše može, ker ga jaz nimam. Samo to je bilo v časih preden sem našla tale forum. Zdaj nič več!!

Ka te fprašaš! FOLŽ se reče na monu!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close