Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ste kaj spontani?

Ste kaj spontani?

Živjo!

Sem nova… hec 😀

Amm, koliko ste kaj spontani? Kje, kdaj, s kom?

Jaz sem malo prej ravno naredila nekaj spontanega in mi zdaj moj ratio postavlja vprašanja, ampak kaj pa imam za zgubit? 😉 Včasih je fajn sledit svojim feelingom.

Ali kdaj obžalujete spontane odločitve – še posebno, če niste ravno take narave?

Ja kaj si pa spet ušpičila? 🙂
A si spontano poljubila neznanca na ulici in te sedaj spontano preplavljajo čarobni občutki? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Za ostale: pretežko vprašanje?

Morda res ne bi smela spraševat teh filozofov na čveku….

Če bi nam napisala kaj TOČNO se ti je zgodilo, bi se mogoče razpisali.

Ampak jaz sem že zdaj SPONTANO vesela zate.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

LOL

Ne gre za noben moj problem, pač sprašujem vas, forumaše, koliko ste kaj spontani.

Sicer pa hvala za tvojo spontano veselost…

Evo zdaj si me s to svojo spontanostjo navdihnila, da ti napišem nekaj o spontanosti na splošno.
Samo spontan človek, lahko v drugem vzbudi spontan odziv na njegovo spontano dejanje.
Najlepša je ta spontanost v ljubezni.
Zdaj bo pa treba počasi spontano zaspat, je naporen teden pred vrati, poln spontanih izzivov.
Lahko noč.;)

Krivokljun ,s kom si bila “preveč spontana”? :)) Glavno, da si se imela lepo, a ne? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jaz sem spontana. Ali iskrena… hm, kaj je bolj točna oznaka?

Ok. Iz SSKJ izhaja, da je spontano nekaj, kar poteka brez človekove volje, zavesti. Verjetno nisi imela ravno tega v mislih. Spontano je tako (lahko) dihanje. Bitje srca…

Kaj točno si imela v mislih s spontanostjo, krivokljunka.

Spontano pomeni nekaj nezavednega, kot neko refleksno dejanje v določeni situaciji.
Veliko stvari počnemo spontano.

Drugače pa sam nisem pristaš spontanosti. 🙂

Spontana sem ob tistih ljudeh, ki jim zaupam. Tudi okoliščine vplivajo na to, kako se bom odzvala. Bolj bi rekla, da sem večkrat odštekana (to je moja zvrst spontanosti).

Jaz bolj verjamem v prebliske kot v spontanost.

V spontanosti pride na dan tisto ‘brbotanje’ znotraj mene. To si lahko privoščim med ljudmi, ki me poznajo, pri katerih čutim bližino in sprejetost. Včasih, med tujimi ljudmi, odreagiram instinktivno – takrat si kasneje rečem, da ima vsak svoje poslanstvo in da malenkosti naredijo dan lepši. 🙂

Pri ostalih se ne želim izpostavljati kritičnemu odrazu njihovih miselnih kombinacij. V takih primerih je dobro upoštevati: “Če nečesa ne sprejmeš, izrečeno z vso energijo vred ostane pri osebi, ki je besede sproducirala.”

Se pa zgodi, da me preseneti povratna informacija, prejeta čez čas, ki mi da vedeti, da ljudje opazijo in si zapomnijo neprimerno več, kot bi pričakoval. Čeprav misliš, kako neopazen si.

A je spontanost tisto, ko imaš vse na jeziku kar imaš v glavi, ko daš vse na zvočnik, kar ti pride na misel?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

ne, tisto je tourettov sindrom.
spontanost je, da greš lulat in ne zapreš vrat, da se popraskaš po riti, da se zasmeješ, ko ti je, pa čeprav pri maši, da se ne ustrašiš luči med seksom….

spontanost je, da greš lulat in ne zapreš vrat, da se popraskaš po riti, da se zasmeješ, ko ti je, pa čeprav pri maši, da se ne ustrašiš luči med seksom….[/quote]

Da se ves spedenan z vstopnicami v torbici raje zapelješ v gozd na enega kvikija kot na gala predstavo 🙂

spontanost je, da greš lulat in ne zapreš vrat, da se popraskaš po riti, da se zasmeješ, ko ti je, pa čeprav pri maši, da se ne ustrašiš luči med seksom….[/quote]

Da se ves spedenan z vstopnicami v torbici raje zapelješ v gozd na enega kvikija kot na gala predstavo :)[/quote]

:)) respect! :))
da se v petek popoldne usedeš v avto in miže vržeš kazalec na zemljevid Evrope in odpelješ natanko tja, kamor si ga naslonil…

Jaz priznam, da bi se pošteno spontano ustrašil, če bi se luč med seksom prižgala, ker navadno nisva v bližini stikala. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz priznam, da bi se pošteno spontano ustrašil, če bi se luč med seksom prižgala, ker navadno nisva v bližini stikala. :))[/quote]

hm…še nikoli prislonjen ob steno za kakšnimi vhodnimi vrati, kjer stric iz tretjega nadstropja prižge luč, ko ga žena nažene, da nese dol smeti ? :)) še nikoli na koncu pristala na čisto drugem koncu postelje/sobe/stanovanja, ki si ga naenkrat ogledujeta iz druge perspektive ? :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close