Ste kaj spontani?
Živjo!
Sem nova… hec 😀
Amm, koliko ste kaj spontani? Kje, kdaj, s kom?
Jaz sem malo prej ravno naredila nekaj spontanega in mi zdaj moj ratio postavlja vprašanja, ampak kaj pa imam za zgubit? 😉 Včasih je fajn sledit svojim feelingom.
Ali kdaj obžalujete spontane odločitve – še posebno, če niste ravno take narave?
Evo zdaj si me s to svojo spontanostjo navdihnila, da ti napišem nekaj o spontanosti na splošno.
Samo spontan človek, lahko v drugem vzbudi spontan odziv na njegovo spontano dejanje.
Najlepša je ta spontanost v ljubezni.
Zdaj bo pa treba počasi spontano zaspat, je naporen teden pred vrati, poln spontanih izzivov.
Lahko noč.;)
V spontanosti pride na dan tisto ‘brbotanje’ znotraj mene. To si lahko privoščim med ljudmi, ki me poznajo, pri katerih čutim bližino in sprejetost. Včasih, med tujimi ljudmi, odreagiram instinktivno – takrat si kasneje rečem, da ima vsak svoje poslanstvo in da malenkosti naredijo dan lepši. 🙂
Pri ostalih se ne želim izpostavljati kritičnemu odrazu njihovih miselnih kombinacij. V takih primerih je dobro upoštevati: “Če nečesa ne sprejmeš, izrečeno z vso energijo vred ostane pri osebi, ki je besede sproducirala.”
Se pa zgodi, da me preseneti povratna informacija, prejeta čez čas, ki mi da vedeti, da ljudje opazijo in si zapomnijo neprimerno več, kot bi pričakoval. Čeprav misliš, kako neopazen si.
ne, tisto je tourettov sindrom.
spontanost je, da greš lulat in ne zapreš vrat, da se popraskaš po riti, da se zasmeješ, ko ti je, pa čeprav pri maši, da se ne ustrašiš luči med seksom….[/quote]
Da se ves spedenan z vstopnicami v torbici raje zapelješ v gozd na enega kvikija kot na gala predstavo :)[/quote]
:)) respect! :))
da se v petek popoldne usedeš v avto in miže vržeš kazalec na zemljevid Evrope in odpelješ natanko tja, kamor si ga naslonil…
spontanost je, da greš lulat in ne zapreš vrat, da se popraskaš po riti, da se zasmeješ, ko ti je, pa čeprav pri maši, da se ne ustrašiš luči med seksom….[/quote]
Jaz priznam, da bi se pošteno spontano ustrašil, če bi se luč med seksom prižgala, ker navadno nisva v bližini stikala. :))
Jaz priznam, da bi se pošteno spontano ustrašil, če bi se luč med seksom prižgala, ker navadno nisva v bližini stikala. :))[/quote]
hm…še nikoli prislonjen ob steno za kakšnimi vhodnimi vrati, kjer stric iz tretjega nadstropja prižge luč, ko ga žena nažene, da nese dol smeti ? :)) še nikoli na koncu pristala na čisto drugem koncu postelje/sobe/stanovanja, ki si ga naenkrat ogledujeta iz druge perspektive ? :))
Forum je zaprt za komentiranje.