Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Starši kam na morje s takrat 10 mesečnim otročkom???

Starši kam na morje s takrat 10 mesečnim otročkom???

Hčerkica bo avgusta imela 10 mesecev in nimam pojma, kam naj jo peljeva na morje. Odločamo se med Hrvaško oz. Grčijo. Kaj priporočate, hotel ali apartma, glede na to, da pri tej starosti lahko že bolj ali manj vse jedo.

Predvsem me zanimajo vaše izkušnje s potovanjem v Grčijo:) (kaj so otročki jedli).

mi smo bili v kampu v prikolici in smo bili zelo zadovoljni. Ves cas smo bili skupaj, kuhali smo zunaj skupaj, mala se je na travici poleg igrala, zvecer smo se odpravili ob morju na sprehod…skratka idealno in nepozabno.

Pri 10 mesecih smo se mi odločili dopustovati v apartmaju, saj hotelska hrana ni ravno za toliko starega otroka( moje mnenje). Prav tako sama pripraviš obroke takrat, ko je otrok lačen, v hotelu je to malo drugače. V apartmaju lahko imaš v hladilniku tudi malice za otroka,…
In čeprav sem ljubiteljica Grčije, se zanjo pri tej starosti otroka nismo odločili. Hrvaška nam je le nekako domača, lažje prideš domov, če je karkoli slučajno narobe,…
Takšno je moje mnenje.

Pri 10 mesecih smo šli za 14 dni s šotorom po Sardiniji.

Mamice hvala za odgovore! Se čedalje bolj nagibam k bolj “varni” varianti (Hrvaški:)). Sicer pa zna biti hrana v hotelu res problem.

P.S. viv tako pogumna pa nisem

Saj pogum ni potreben… Pojdina dopust tako, kot si bila navajena hodit do sedaj, pa bo!

Mi smo bili z 10-mesečno malčico v Grčiji, na otoku Kos, v hotelu z all inclusive ponudbo. Nepozaben dopust brez kakršnihkoli težav. V bogati ponudbi hrane smo vedno našli kaj primernega. Za večerjo smo naredili Milupino kašico, ki se meša z vodo. V sobi smo namreč imeli vrelnik vode. Na letalu tudi ni bilo nobenih težav. Grki pa so itak nori na otroke in smo zaradi naše princeske imeli večkrat celo malce priviligiran položaj 🙂
Če si želite v Grčijo, kar pogumno. Grčija je turistično zelo dobro razvita in tudi v primeru kakšnih zdravstvenih težav ne bi smelo biti problemov. Sicer pa itak ne greste na morje z namenom, da boste zboleli 😉
Mi bomo letos spet leteli na dopust. Pa srečno!

neja17, upam, da boš videla sporočilo. Zanima me kako ste tuširali pupo? Tudi mi gremo v prikolco, naš bo star takrat 1 leto, dvomim, da bo že shodil, ker je nedonošenček, na rokah pa ga je težko imeti dolgo časa, ker ima že zdaj (9,5m) prek 12kg. A sta šla oba s partnerjem v ženske prostpre tuširat otroka?

Hvala in LP!

Aida

Aida!
Kar se tuširanja tiče, ne vidim nobenega problema. Tudi sama sem imela zelooo močnega fantka, ki ni hodil do 18 mesecev. Iz ženskih WC nikogar ne podijo – razen če ni s kakšnim drugim namenom.
Le pogumno se odpravite na dopust in ne komplicirajte. Predvidevam, da je to prvi otrok. Le brez skrbi.

Hvala teji, verjetno bomo tudi naredili tako . . .

Lep dan!

aida*
ali ste kje dobili senčnik šotor senco, mi ga tudi iščemo?

en nasvet :za našega 7 mesečnika sem v sport 2000 kupila majhen napihljiv bazenček 72cm*42 cm ta mera gre v vsak tuš stalo je 2€, da ga bomo lahko zvečer umili.

Jaaaa dobili, v intersparu imajo senčnike za 10€ v leklerku pa za 6€ . . .

Dobra ideja z bazenčkom vendar bomo kar vsi trije šli in kar bo pa bo;)

aida*
a, v intersparu in leclercu imajo take kot so tukaj

v katerem intersparu imajo , sem gledala v kranju pa nimajo?

hvala

Ne, niso tako lepi . . .lahko ga jutri slikam in prilepim slikico. V Mariboru v intersparu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close