Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Starši in seks

Starši in seks

Ste že kdaj zalotili svoje starše med seksom? Js se spomnim, da enkrat zvečer nisem mogla zaspat, zato sem šla do spalnice od staršev. Ker sm slišala vzdihljaje, sm počasi odprla vrata in me je to, kar sm videla ful šokiralo. Staršem seveda tega nisem nikoli povedala, sem bila pa naslednji dan zelo jezna in se z njiimi nisem pogovarjala.

videl, preživel… seks je pač naraven proces verjamem pa da je za nekatere travmatično če vidijo na kakšen “grd” način so bili ustvarjeni.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Ne razumem kako to lahko koga sokira zraven pa pocnejo to tudi sami. ;p

Mogoče je bla takrat 5 let stara in še ni razumela točno za kaj gre…

Pri seksu ne, pri pretepanju pa 🙁

Mogoče je bla takrat 5 let stara in še ni razumela točno za kaj gre…[/quote]

Jp, stara sem bila 8 let in o seksu nisem nič vedela.

Pri 8-ih si še mislila, da te je štorklja prinesla?

nič ni narobe če pri teh letih misliš, da te je prinesla štorklja.

Hehe, to ne. Mislila sem, da dva, ki se imata rada spita skupaj gola in se mal mečkata, stiskata. Nisem pa vedela, da tip vtakne svojo batino v luknjo. 🙂

Hehe, to ne. Mislila sem, da dva, ki se imata rada spita skupaj gola in se mal mečkata, stiskata. Nisem pa vedela, da tip vtakne svojo batino v luknjo. :)[/quote]

Hm, no, jaz sem pri 8 letih to že vedela 😀

nič ni narobe če pri teh letih misliš, da te je prinesla štorklja.[/quote]

Ti to resno?

A ti si vedel?

Ne, vedel nisem nikoli. Oziroma nikoli nisem mislila, da me je prinesla štorklja.

Hehe, to ne. Mislila sem, da dva, ki se imata rada spita skupaj gola in se mal mečkata, stiskata. Nisem pa vedela, da tip vtakne svojo batino v luknjo. :)[/quote]

Hm, no, jaz sem pri 8 letih to že vedela :D[/quote] Jaz tudi ne.

Mogoče je bla takrat 5 let stara in še ni razumela točno za kaj gre…[/quote]

Jp, stara sem bila 8 let in o seksu nisem nič vedela.[/quote]

pa te zdaj se zmeri sokira?

Jp, stara sem bila 8 let in o seksu nisem nič vedela.[/quote]

pa te zdaj se zmeri sokira?[/quote]

Če bi spet zalotila starše med seksom mi ne bi bilo lih prijetno. Drugače pa imam rada seks, če te to zanima…:)

a še zmer te to preganja :))

po moje imajo ženske-punce s tem več težav kot fantje … čeprav ne vem točno zakaj .. svojihdveh nikoli nisem dobila na delu ..

Za starša se ne spomnim… ko sta bla pa ločena je blo pa tko – najprej sm mamo dobla z unim norcom, v isti sobi smo spali, kr smo začasno bli v garsonjeri 🙂 Bla sm FUL jezna, kr sm hotla spat, pa sta me motla, mislim da se kr dolgo nism pogovarjala z njima , no, z njim se itak nikol nism, z njo pa po tistem ne.
Pr fotri je blo pa tk, da sm mogla mim njegove sobe, da sm šla na wc. In je pač mel eno pr seb, pa sm hotla it na čik vn, kr on “ni vedu” da kadim. Pa sm si ga iz jeze užgala, sm misla, da bo neho, da me bo prišu nadret pa hudič ni htel :D:D Naslednjič sm ga pa dobla pred 3, 4imi leti… pa mi je šel tk na živce, da sm se jokat začela. In pol on men, da more mene vsak dan poslušat, js pa njega 1x na leto, pa tečnarim.

Ful mi je UGABNO, da starši seksajo, ko so otroci doma. FUJ FEJ BLEK IW… Če bom kdaj to naredla, upam, da mi otrok svoje pove v faco, da mi ne bo nikdar več kej taga prišlo SPLOH na misel.

Potem starši lahko seksajo pod svojo lastno težko prisluženo streho samo takrat, ko se mladina izvoli ven spokat? :)))))

A to te mora vsak dan poslušat, ko “si jo drmaš” ali pa ko imaš fanta pri sebi na obisku?

Potem starši lahko seksajo pod svojo lastno težko prisluženo streho samo takrat, ko se mladina izvoli ven spokat? :)))))

A to te mora vsak dan poslušat, ko “si jo drmaš” ali pa ko imaš fanta pri sebi na obisku?[/quote]

Ej sm bla več vzunaj k pa doma, tk da ne vem ka je glih problem seksat, ko nism doma…
Fant je pr nama živel, zato je vrjetno poslušal… ampak ko sm js njega čula, tud s fantom nism več, če je bil fotr doma!

Men je pa res vseen, kak vi seksate… js za sebe vem, da ne bi delala to svojim otrokom kr vem kak je… žal nism ena izmed tistih potrebnic k vas vrjetno rajca fuk od svojih staršev :S

Bi rekla da si si bila sama kriva, ker nisi spala, takrat ko bi se moralo spati. Midva sexava ponoči, ko oba zaspita, vrata obeh sob so zaprta.

Poleg tega sva otroke učila da če so vrata zaprta lahko potrka, oziroma nenapovedano se pač ne uletava ne v spalnico, ne v WC. meni se to zdi orav da se jih od malega nauči, da imaš lahko tudi ti svojo zasebnost.

OK, tisto zgoraj da si sama bila kriva sem napisala malo v hecu, mislim da bi zdaj lahko že prerasla te travme, saj sama tudi to počneš. Pa to ja ni nič grdega, če se dva ljubita.Mislim, eni ste mi tak zavrti, da se mi kar smilite.

So še mnogo hujše stvari v življenju, mi lahk verjameš.

Ponavadi me ne moti. Tega pa res ne razumem. Bi se dalo pisat slovensko?

pa te zdaj se zmeri sokira?[/quote]

Če bi spet zalotila starše med seksom mi ne bi bilo lih prijetno. Drugače pa imam rada seks, če te to zanima…:)[/quote]

Lepo to :p

Kaj pa danes že veš ? :)))

Mah sam sem se s sosedami že pri petih letih igral za atate pa mame.. pa zdravnike in sestre …. , je pa res, da mojih dveh nikoli nism videl na delu…… Mogoče se bi pa pol nehal igrat s sosedami … hehe….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close