Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek starši bivše

starši bivše

Kakšen odnos imate z starši bivših punc? Naprimer, če se srečate v mestu se pozdravite? Poklepetate? Ignorirate?

Sprašujem, ker moja punca nima pametnih nasvetov glede tega. Njen bivši je anglež in zato tudi nima takih izkušenj. Je rekla, da se dobro razumejo. Samo si mislim, da je to tisto vrste razumevanje, ki se izboljšuje z razdaljo :))

Naredi se francoza, oni itak ne znajo angleško. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Itak jim je to španska vas…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

še nobene nisem kresal zaradi njenih staršev ☺
in se z vsemi razumem normalno

Ne vem a je tisti smajli na koncu kriv, da so samo tahecni odgovori ali je to občutljiva tema? Sam nimam ravno socialnega občutka zato sprašujem?

Jah, fantje na tem forumu se pač radi hecajo, a ne?

Mogoče lahko poskusiš recimo na forumu Čustvena inteligenca…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

A ni najbolje prisluhniti sebi in imeti takšen odnos, kot ga želiš imeti ?
Splošnega odgovora tako ali tako ni, ker je vse odvisno od karakterja človeka, vrste izkušenj……

Saj ne sprašujem za splošen “univerzalen” odgovor ampak za vaše izkušnje, ki se tukaj izmenjujejo. Tako za vpogled, kakšni so različni taki odnosi.

Ne vem, ali nihče nima takih izkušenj ali ni zadosti pomembno, da bi o tem govorili?

Najbrž je v veliki meri odvisno od predhodnega odnosa in tudi od stališča druge strani. Če ste prej imeli lep odnos, ne vem zakaj se ne bi pozdravili ali spregovorili par stavkov. Z njuno hčerko se vama pač ni izšlo, ampak to je stvar vaju dveh.
Sori, ker ni ravno izkušnja iz prve roke, ampak nimam bivše punce :))aa

Ne vidim razloga zakaj se ne bi pozdravil z njimi, jih prijazno ogovoril?
Kakorkoli bili so del tvojega življenja in če so bili človeški takrat zakaj ne bi bil sedaj ti z njimi?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj ne sprašujem za splošen “univerzalen” odgovor ampak za vaše izkušnje, ki se tukaj izmenjujejo. Tako za vpogled, kakšni so različni taki odnosi.

Ne vem, ali nihče nima takih izkušenj ali ni zadosti pomembno, da bi o tem govorili?[/quote]
Brez težav kaj spregovorimo ali pa se le pozdravimo, odvisno od situacije.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Po koncu zvez nisem nikol videvala bivših tastov/tašč, ker so bili vsi vsaj 200km oddaljeni od mene.

S starši predzadnjega fanta (večletna in pomembna zveza) smo sicer v stikih, večinoma si voščimo (po mailu ali pač po telefonu) za praznike in rojstne dneve. Če/ko bom kdaj na njihovem koncu se bom sigurno ustavila na kavi, sta večkrat tud izrazila željo za se videt. Zlata človeka. Sem se celo zvezo počutila kot njihova (hči), bivšo taščo sem dojemala kot mamo in je bila definitivno do mene bolj prijazna in materinska kot moja lastna mama.

Mnja, imam izkušnje z mamo, ki je po tem, ko sva se z njenim sinom razšla (ni bila dolga zveza, je bila pa dragocena izkušnja), o meni govorila svega i svašta, tako da ne čutim potrebe po tem, da bi jo pozdravila, ali celo prijazno ogovorila – vem, ja, lahko bi se malo naslajala nad njeno zadrego, ampak mi ni do tovrstnih igric.

S tistimi starši, s katerimi smo imeli pa od nekdaj dobre odnose, se pa z veseljem pozdravim, poklepetam, spijem kavo…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Mnja, imam izkušnje z mamo, ki je po tem, ko sva se z njenim sinom razšla (ni bila dolga zveza, je bila pa dragocena izkušnja), o meni govorila svega i svašta, tako da ne čutim potrebe po tem, da bi jo pozdravila, ali celo prijazno ogovorila – vem, ja, lahko bi se malo naslajala nad njeno zadrego, ampak mi ni do tovrstnih igric.

S tistimi starši, s katerimi smo imeli pa od nekdaj dobre odnose, se pa z veseljem pozdravim, poklepetam, spijem kavo…[/quote]
No sedaj vidim razlog…. 😉
Obrekovanje je človeška lastnost, a ne?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

S tistimi starši, s katerimi smo imeli pa od nekdaj dobre odnose, se pa z veseljem pozdravim, poklepetam, spijem kavo…[/quote]
Obrekovanje je človeška lastnost, a ne?[/quote]

Načeloma ja, zakaj?

Obrekovanje je človeška lastnost, a ne?[/quote]

Načeloma ja, zakaj?[/quote]Ker potem imam razlog, nič drugega.

Hotel sem povedat, to kar si tudi ti napisala, da če je nekdo imel normalne odnose s partnerjevimi starši prej, ne vidim razloga, da ga sedaj ne bi pozdravil, ogovoril, se srečal.
Lahko, da bi takrat kaj spregledat in bi svoj pravi obraz pokazali šele po prekinitvi, potem pač ne bo nič s stiki.
Ampak jaz bi jih še vseeno pozdravil na cesti, četudi bi govorili proti meni, tako zanalašč, da bi jim bilo malo nerodno oz da bi se skrivali (ker taki ponavadi se) 😉

Brezveze drek mešat…

Še danes hodim k njim na kosilo in na kavice. – NOT :-))
Itak so pri kakšni bile scene, ker je bila “očkova punčka”.

Brendi – Tvoj Stari

Pri nekaterih pa niti tako daleč nismo prišli. :-))

Danes? Pozdravim če vidim in to je vse. Tudi bivše bejbe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close