Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek starostna razlika

starostna razlika

Rada bi vase mnenje glede let. Stara sem 22 let in imam fanta ki je 11 let starejsi. Kaj menite?Je prevelika razlika?
Hvala za vasa mnenja!

Ljubezen ne pozna pojma starostna razlika :)))

Lepo se imej 🙂

Moj stric je že skoraj 30 let z žensko, ki je 10 let mlajša od njega. Že ves čas živita v izvenzakonski skupnosti, žal otrok nista mogla imeti, sta pa eden redkih res srečnih parov, ki jih poznam.

Moj je 7 let starejši od mene, pa vseeno precej bolj nezrel ;)))

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Če se štekata, ne vidim problema. Važno, da sta vidva srečna.

In kaj če ti mi zdej rečemo, da je to prevelika razlika? A ga boš pol pustila? Alpa, če ti mi rečemo, da ni prevleika razlika in boš pol ostala z njim? The power of internet.press

Poznam par, ki lepo funkcionira že od samega začetka z 21-letno razliko…

pa ti še js povem…stara sem 23 tip pa 37 in funkcionirama OK

Jaz sem imela enkrat 15let starejšega in sem se imela krasno z njim a žal se je končalo. Sedaj pa je 8 let starejši in sploh ne morem misliti da bi imela mlajšega ker mi niso všeč vrstniki, mora imeti kakšno lepo smejalno gubico da me privlači.
Leta niso ovira, če si zrela za vezo.

no, pa naj jaz povem svojo obratno zgodbo. Moj je skoraj 4 leta mlajši od mene in nikoli v življenju se še nisem z nikomer ujela tako kot z njim. Zaključek: mlajši, starejši… nima nobene veze. kdaj pa je še bila starost v letih odločilna z kar koli!

go for it!

Sam d ani kak mamin sinek kot je moj, ki je do 34 leta živel pri mami. Še sedaj, ko sva žže 10 let poročena, mu je mama na prvem mestu. Če bi prej vedela, bi raje celo življenej sama ostala. Sedaj pa komaj čakam in upam, da bo tašča kmalu hladna in bom mogoče jaz na in najini otroci na prvem mestu. Tako pa smo še vedno žal na drugem. Je pa mož 9 let starejši.

Ljubezen ne pozna meja in ovir…..če se dva štekata in se malone v vsem ujameta….potem ni problema….sta drug od drugega po letih narazen tudi 30 let……zakaj pa ne….v ljubezni je vse mogoče

a pa tebe mot?

lahko se pa čist enostavno vprašaš, a se vidiš z njem čez deset let, ko boš ti imela 32 on pa 43 let, imela sem podobno vezo vendar je bila razlika 9 let, sprva nisem videla ovir, pol pa me je vse začel motit.
ne vem, za take stvari se odloči sama, pretuhtaj kaj si v življenju želiš in ali je on tisti s katerim bi to rada delila, jest sem prišla do tega, da bi vseeno rajši imela približno tok starga kt jest pa do pet let starejšega, seveda pa če bo moj princ starejši in bom z njem srečna in vanj zaljubljena se s starostjo ne bom obremenjevala, vsaj tako mislim.

uživaj

Zakaj pa pol vstrajaš s takim idiotom?….mater ste ene teške….pa si najdite koga ki je boljši…Ma res vas ne razumem!!!

TinaD, če je to letel na mene, naj ti informacija da nisem več z njem polepša dan, ni pa bil to edini vzrok da ne boš mislila, da je to vse na kar gledam

Zdi se mi, da sama dvomis,glede na to da sprasujes, al pa so v dvomih recimo tvoji starsi, ti pa se oziras nanje. Ne poslusaj drugih, ampak sebe. Starost sploh ni pomembna.
Bodi srecna!

Še sprejemljivo, ni tako grozna razlika.

Lahko da imas tezave, ce ti se hodis v solo on pa ze dela. Lahko pa se super razumeta. Take stvari so vedno odvisne od posameznikov. Kolegica ima 10 let starejsega fanta, pa mislim da nista za skupaj. Najprej se mi je zdelo da zaradi starostne razlike … zdaj pa mislim, da pac nista prava za skupaj …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close