STAROST
Jaz sem bila kar iskrena. Se pa tudi brez testov zavedam, da ohranjam dobro kondicijo tudi zaradi tega ker ne pijem in ne kadim. V bistvu so mi to nedolgo nazaj potrdila tudi različna zdravniška testiranja. Še v svojem najbolj “jadnem” stanju sem imela več kisika v krvi in bolj prehidana pljuča kot bolničar, ki se je z mano moral ukvarjati. 🙂
Skratka za stvari, ki jih ženske rabite od njega, ne?
Bog ne daj, da bi kaj bluzil po svoje, treba ga je dat v kalupe. Za kaj za vraga bi bil pri 31 prestar za iskanje smisla življenja?[/quote]
Vse ženske si vrgel v en predal. To o čemer pišem, si želi večina populacije. Kaj komu uspe oz. za kaj se odloči, je pa stvar posameznika. V kalupu si ti že ves čas, ne čutiš tega? Čisto si ohromljen od sovraštva do ženskega spola.
Nikoli nisi prestar za iskanje smisla življenja…se strinjam. Ampak po drugi strani je fajn, če pri teh letih veš, kaj počneš in kaj pričakuješ od lajfa. To so stvari, ki jih predeluješ od najstniških let do konca adolescence. Potem nečemu slediš in sproti prilagajaš, če opaziš, da so se cilji spremenili. Ampak vrednote se izoblikujejo tekom odraščanja. Da bi jih nekdo kar na horuk zamenjal v celoti…bi se mu moralo res neki hudega zgodit…tako kot tebi, recimo:).
Jaz sem bila kar iskrena. Se pa tudi brez testov zavedam, da ohranjam dobro kondicijo tudi zaradi tega ker ne pijem in ne kadim. V bistvu so mi to nedolgo nazaj potrdila tudi različna zdravniška testiranja. Še v svojem najbolj “jadnem” stanju sem imela več kisika v krvi in bolj prehidana pljuča kot bolničar, ki se je z mano moral ukvarjati. :)[/quote]
Ma dobro poznam enega ki ne pije in ne kadi pa ma 40 kil preveč …. ni glih to razlog (vsaj ne izključno9 je pa definitivno veliko….
jaz tudi nikdar nisem kadil, dobro pili smo kar nekaj med 17-22… zdaj pa občasno ene 4-6x na leto res spijem ene 6+ pivičk pa morda 1x na leto žganjare (običajno za novo leto ali ”halloween”) pa še tu in tam pivo ali 2…. Se prav vidi da ne nesem več tolko kot nekoč 😀
pač alkohol in tobak ni dovolj da zdravo živiš… mislim da je mogoče celo bolj kot alkohol pomembno da omejiš vnos sladkorja soli in prenasičenih maščob! če ti to troje uspe lahko tudi kako pivo ali žganje spiješ pa se nebo dolgoročno poznalo….
Jaz sem bila kar iskrena. Se pa tudi brez testov zavedam, da ohranjam dobro kondicijo tudi zaradi tega ker ne pijem in ne kadim. V bistvu so mi to nedolgo nazaj potrdila tudi različna zdravniška testiranja. Še v svojem najbolj “jadnem” stanju sem imela več kisika v krvi in bolj prehidana pljuča kot bolničar, ki se je z mano moral ukvarjati. :)[/quote]
Ma dobro poznam enega ki ne pije in ne kadi pa ma 40 kil preveč …. ni glih to razlog (vsaj ne izključno9 je pa definitivno veliko….
jaz tudi nikdar nisem kadil, dobro pili smo kar nekaj med 17-22… zdaj pa občasno ene 4-6x na leto res spijem ene 6+ pivičk pa morda 1x na leto žganjare (običajno za novo leto ali ”halloween”) pa še tu in tam pivo ali 2…. Se prav vidi da ne nesem več tolko kot nekoč 😀
pač alkohol in tobak ni dovolj da zdravo živiš… mislim da je mogoče celo bolj kot alkohol pomembno da omejiš vnos sladkorja soli in prenasičenih maščob! če ti to troje uspe lahko tudi kako pivo ali žganje spiješ pa se nebo dolgoročno poznalo….[/quote]
Ja, se strinjam. Sem pač izhajala iz svojega primera. Pri moji poškodbi je bilo ključnega pomena pri okrevanju, da nisem kadilka.
In zato si mora nujno tudi on?
Kakšno sovraštvo do ženskega spola? Smeh.
Smešno mi je, ko modelu pri 31 “ponujaš” same take solucije, ki so seveda interesantne predvsem za vas ženske. Družina, zveza, kariera…Kje piše, da si on teh stvari sploh želi? Bi si jih moral, d abo pač ocenjen za primernega kandidata? Kaj pa če sploh ne želi biti primeren kandidat preračunljivkam?
Smešno mi je, ko modelu pri 31 “ponujaš” same take solucije, ki so seveda interesantne predvsem za vas ženske. Družina, zveza, kariera…Kje piše, da si on teh stvari sploh želi? Bi si jih moral, d abo pač ocenjen za primernega kandidata? Kaj pa če sploh ne želi biti primeren kandidat preračunljivkam?[/quote]
Saj je napisala tudi, da se lahko zabava. To lahko razumeš tudi tako, da je dovolj mlad, da mu ni teba še hitete v resno zvezo in ustvarjanje družine. 🙂
Smešno mi je, ko modelu pri 31 “ponujaš” same take solucije, ki so seveda interesantne predvsem za vas ženske. Družina, zveza, kariera…Kje piše, da si on teh stvari sploh želi? Bi si jih moral, d abo pač ocenjen za primernega kandidata? Kaj pa če sploh ne želi biti primeren kandidat preračunljivkam?[/quote]
in kot navaden Pajkec čaka svojo Črno vdovo, da ga oreši tuzemskosti ☺
Komu kaj ponujam? Spraševal je za svojo starost. In sem mu podala svoje primere. Pojma nimam kdo je on, tudi ni pomembno.
Kakšne preračunljivke? Vidiš, to je tvoje mnenje o ženskah. Priznaj si že, da jih v globini svoje duše sovražiš, ker ti do sedaj niso morale, zmogle dati tega, kar bi si želel. In zdaj bluziš in si piker s svojimi opazkami. Nism ti jst kriva.
Saj je napisala tudi, da se lahko zabava. To lahko razumeš tudi tako, da je dovolj mlad, da mu ni teba še hitete v resno zvezo in ustvarjanje družine. :)[/quote]
Tako je. Ampak Spider ne bi bil Spider, če ne bi gledal s cinizmom v očeh.
Najbolj reaktiven je kisik, torej čim manj dihati, kot želva, če bi rada dolgo živela in dobro izgledala. 😀
Po moje genetika igra 80% vpliv na človeka, DNK je pač naš programček, ki določa na milijarde parametrov. Če pogledamo razne starostnike, ki so tam čez 90, so se takrat rekreirali, jedli samo solate itd., ne pili alkohola? ne…
Najbolj reaktiven je kisik, torej čim manj dihati, kot želva, če bi rada dolgo živela in dobro izgledala. 😀
Po moje genetika igra 80% vpliv na človeka, DNK je pač naš programček, ki določa na milijarde parametrov. Če pogledamo razne starostnike, ki so tam čez 90, so se takrat rekreirali, jedli samo solate itd., ne pili alkohola? ne…[/quote]
Obema… jaz kadim in nimam pojma o tem kisiku in … počutim se odlično 😀
Najbrž je res kriva genetika, moja babica je kadila, pa prababica tudi… jah ona je še poker špilala :)))
No, zdaj si se pa zlagal. ;)[/quote]
Aja kak že?
Definitivno me briga če se nekdo izmišljuje kaj sem in kaj delam… Če pa si ti al pa neka ženska tu gori misli da sem grd al pa da mam 342 kil al pa da sem mamin sinček al pa karkoli drugega me pa res ne prizadane 😉
Po moje genetika igra 80% vpliv na človeka, DNK je pač naš programček, ki določa na milijarde parametrov. Če pogledamo razne starostnike, ki so tam čez 90, so se takrat rekreirali, jedli samo solate itd., ne pili alkohola? ne…[/quote]
Obema… jaz kadim in nimam pojma o tem kisiku in … počutim se odlično 😀
Najbrž je res kriva genetika, moja babica je kadila, pa prababica tudi… jah ona je še poker špilala :)))[/quote]
Mah, Bikinko boš preživela, čeprav si starejša, kadiš, piješ, ješ masten krompirček z majonezo, seksaš samo 1x tedensko…. ! 😀 hahaha :)))
Forum je zaprt za komentiranje.