STAROST
Well done your Biological Age is 14
wtf…
A dal sem da vsak dan spijem 1 kozarec alkohola… pa da redko treniram oz se gibljem ”malo”
pa še visok pritisk sem si dal pa visok holesterol
bullshit 😉
Vsako življenjsko obdobje nosi sabo “nekaj lepega”, če le znaš užit to…. ;)[/quote]
Čista resnica! In predvsem s kom uživaš to obdobje. Ne bi želel spet imeti 20 let….sicer pa je Adi Smolar lepo napisal:
Daleč, daleč je za naju pomlad,
mi za mladostjo je hudo.
A ne bi hotel sam postati spet mlad,
raje star sem, star in z njo.
Daleč je za naju pomlad
Vsako življenjsko obdobje nosi sabo “nekaj lepega”, če le znaš užit to…. ;)[/quote]
Aha sploh od 1-9 let… ko znamo to zaužit 😉
Saj načeloma maš prav… ampak dosti k temu zaužitju prispeva tudi telo in naše zmogljivosti ki se manjšajo…
Pač še vedno moj foter z večjim užitkom reče da bi bil še 1x star 25 kot pa še 1x 45 recimo (pa ne zato da nebi moje matere poročo al pa zato da bi dlje živel) ampak preprosto zato ker je takrat bil fit 100% pripravljen (vojska) počutil se je odlično itd…
ter seveda nostalgija…
Pač obdobje 50 let ne ponuja toliko kot obdobje 20tih ne glede na naše individualne poglede…
Well done your Biological Age is 14
wtf…
A dal sem da vsak dan spijem 1 kozarec alkohola… pa da redko treniram oz se gibljem ”malo”
pa še visok pritisk sem si dal pa visok holesterol
bullshit ;)[/quote]
Po mojem je to dober test. :)[/quote]
Aja… torej biološko sem star 14 ŠTIRINAJST let (bi prej kdo reko da sem mentalno tolko star tukaj :P)
A mam ene 5-10% višji pritisk od povprečja ene 5% višji holesterol, gibljem se (pozimi oz zimski čas) samo ene 2x na teden + služba in hoja) spijem pa v povprečju 1 kozared (2 dc) piiva na dan…
in s takim lajfom bom 14 let biološko? torej bom živel ene 120 minimalno!!!!
Ne se sekirat, še vedno si starejši od mene, čeprav v resnici nisi. Meni je pokazalo 8 let. 🙂
Po mojem je to dober test. :)[/quote]
Aja… torej biološko sem star 14 ŠTIRINAJST let (bi prej kdo reko da sem mentalno tolko star tukaj :P)
A mam ene 5-10% višji pritisk od povprečja ene 5% višji holesterol, gibljem se (pozimi oz zimski čas) samo ene 2x na teden + služba in hoja) spijem pa v povprečju 1 kozared (2 dc) piiva na dan…
in s takim lajfom bom 14 let biološko? torej bom živel ene 120 minimalno!!!![/quote]
Čista resnica! In predvsem s kom uživaš to obdobje. Ne bi želel spet imeti 20 let….sicer pa je Adi Smolar lepo napisal:
Daleč, daleč je za naju pomlad,
mi za mladostjo je hudo.
A ne bi hotel sam postati spet mlad,
raje star sem, star in z njo.
Daleč je za naju pomlad[/quote]
Torej ti je vseeno ”hudo” za mladostjo… saj sem kar mislo… če pomislim da je za mladostjo ”hudo” občasno tudi meni pa sem še mlad pa vem da nebom dolgo!
Veš kak smo mi rekli v srednji
”You used to never think you’d ever grow old”
morda kdo ve iz katerega filma/pesmi je tale del 😉
in s takim lajfom bom 14 let biološko? torej bom živel ene 120 minimalno!!!![/quote][/quote]
Ravno prav si mlad. :)))[/quote]
Antilopa, tebi tudi noben ne bi pripisal 40, deluješ mladostno, tam enih 30, zgledaš pa po moje okrog 25? :))))))[/quote]
Keri fail poskus žicanja… kolko si star matjazko?
kaj pa mam od tega da se zlažem? a misliš da hočem kero tu gori da bi se delal lepega pa oh in ah
HAHAHAHAAHHA
morda kdo res mene pa briga kaj si drugi mislite o meni 😉 itak bo cajt za zimsko spanje 😉 pa igranje PC iger pa bo manj časa za Monček 🙂
A tebi kaže da si 120?
Forum je zaprt za komentiranje.