Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek STAROST

STAROST

Samo kar v nedogled pa ne moreš trditi, da si star toliko kot se počutiš:).

Se strinjam. In ob tem opozarjam ženske, naj opustijo kajenje in si s tem med drugim prihranijo tudi kakšno prezgodnjo gubo in na splošno prehitro staranje kože. 🙂

Počuti se že bolje, ampak po izgledu je pa star točno toliko kot šteje let. 50-letnik ne bo nikoli zgledal kot 35-letnik.

Well done your Biological Age is 14

wtf…

A dal sem da vsak dan spijem 1 kozarec alkohola… pa da redko treniram oz se gibljem ”malo”

pa še visok pritisk sem si dal pa visok holesterol

bullshit 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Vsako življenjsko obdobje nosi sabo “nekaj lepega”, če le znaš užit to…. ;)[/quote]

Čista resnica! In predvsem s kom uživaš to obdobje. Ne bi želel spet imeti 20 let….sicer pa je Adi Smolar lepo napisal:

Daleč, daleč je za naju pomlad,
mi za mladostjo je hudo.
A ne bi hotel sam postati spet mlad,
raje star sem, star in z njo.
Daleč je za naju pomlad

wtf…

A dal sem da vsak dan spijem 1 kozarec alkohola… pa da redko treniram oz se gibljem ”malo”

bullshit ;)[/quote]

Po mojem je to dober test. 🙂

Test je totalno brezvezen. Ne pijem alkohola, ne kadim, imam super kolesterol, normalen krvni pritisk, potem pa mi navrže, da naj bi spala toliko in toliko ur….

No, grem kar spat, da bo zadosti ur. :))))

Vsako življenjsko obdobje nosi sabo “nekaj lepega”, če le znaš užit to…. ;)[/quote]

Aha sploh od 1-9 let… ko znamo to zaužit 😉

Saj načeloma maš prav… ampak dosti k temu zaužitju prispeva tudi telo in naše zmogljivosti ki se manjšajo…

Pač še vedno moj foter z večjim užitkom reče da bi bil še 1x star 25 kot pa še 1x 45 recimo (pa ne zato da nebi moje matere poročo al pa zato da bi dlje živel) ampak preprosto zato ker je takrat bil fit 100% pripravljen (vojska) počutil se je odlično itd…

ter seveda nostalgija…

Pač obdobje 50 let ne ponuja toliko kot obdobje 20tih ne glede na naše individualne poglede…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

sploh, če se počutiš za en k*

wtf…

bullshit ;)[/quote]

Po mojem je to dober test. :)[/quote]

Aja… torej biološko sem star 14 ŠTIRINAJST let (bi prej kdo reko da sem mentalno tolko star tukaj :P)

A mam ene 5-10% višji pritisk od povprečja ene 5% višji holesterol, gibljem se (pozimi oz zimski čas) samo ene 2x na teden + služba in hoja) spijem pa v povprečju 1 kozared (2 dc) piiva na dan…

in s takim lajfom bom 14 let biološko? torej bom živel ene 120 minimalno!!!!

Ne se sekirat, še vedno si starejši od mene, čeprav v resnici nisi. Meni je pokazalo 8 let. 🙂
Po mojem je to dober test. :)[/quote]

Aja… torej biološko sem star 14 ŠTIRINAJST let (bi prej kdo reko da sem mentalno tolko star tukaj :P)

A mam ene 5-10% višji pritisk od povprečja ene 5% višji holesterol, gibljem se (pozimi oz zimski čas) samo ene 2x na teden + služba in hoja) spijem pa v povprečju 1 kozared (2 dc) piiva na dan…

in s takim lajfom bom 14 let biološko? torej bom živel ene 120 minimalno!!!![/quote]

Čista resnica! In predvsem s kom uživaš to obdobje. Ne bi želel spet imeti 20 let….sicer pa je Adi Smolar lepo napisal:

Daleč, daleč je za naju pomlad,
mi za mladostjo je hudo.
A ne bi hotel sam postati spet mlad,
raje star sem, star in z njo.
Daleč je za naju pomlad[/quote]

Torej ti je vseeno ”hudo” za mladostjo… saj sem kar mislo… če pomislim da je za mladostjo ”hudo” občasno tudi meni pa sem še mlad pa vem da nebom dolgo!

Veš kak smo mi rekli v srednji

”You used to never think you’d ever grow old”

morda kdo ve iz katerega filma/pesmi je tale del 😉

in s takim lajfom bom 14 let biološko? torej bom živel ene 120 minimalno!!!![/quote][/quote]

Očitno mi citiranje v tej temi dela preglavice. 🙂
V glavnem, meni je pokazal tisti test, da sem stara 8 let.

trolololol

čakam na naslednjega ki je 0 al pa MINUS

hahahahaha

Hm, mačka, antilopa, levinja? Nevarna skušnjava za strelca….ki tako rad strelja…:)))[/quote]

Strelci so težko ulovljivi. Imam bridko izkušnjo.[/quote]

Pa še res je….tečem pa hitro…

Hm, to je pa čudno ali pa v resnici sploh še nisi polnoletna…
Mene test prepričuje, da jih imam 31…se ne pritožujem:))

Hm, to je pa čudno ali pa v resnici sploh še nisi polnoletna…
Mene test prepričuje, da jih imam 31…se ne pritožujem:))[/quote]

Ah, kje. 🙂 I “knocked down” več kot 20 let. Tako mi je napisalo. 🙂

Ravno prav si mlad. :)))[/quote]

Antilopa, tebi tudi noben ne bi pripisal 40, deluješ mladostno, tam enih 30, zgledaš pa po moje okrog 25? :))))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ravno prav si mlad. :)))[/quote]

Antilopa, tebi tudi noben ne bi pripisal 40, deluješ mladostno, tam enih 30, zgledaš pa po moje okrog 25? :))))))[/quote]

Keri fail poskus žicanja… kolko si star matjazko?

A je merilo za mladost otročjost in nesamostojnost?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Seveda ste bili z odgovori iskreni… Tako kot na forumu :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

kaj pa mam od tega da se zlažem? a misliš da hočem kero tu gori da bi se delal lepega pa oh in ah

HAHAHAHAAHHA

morda kdo res mene pa briga kaj si drugi mislite o meni 😉 itak bo cajt za zimsko spanje 😉 pa igranje PC iger pa bo manj časa za Monček 🙂

A tebi kaže da si 120?

Kaj da ne, Michael Jordan je 50, pa zgleda bolje, kot marsikateri 35-letnik.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

20-25 letniki imajo večinoma prazne žepe, posledično za svoje vrstnice niso kaj prida zanimivi.

Za moškega je korist glede starosti čez palec vsaj 10 let gor.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close