Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek starost

starost

Vsaj nekaj aaaaa! :)))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bibita, ti packa ti! 🙂

Hmm, koruzni klasi, jah lahko se jih pobere pa oskubi za kako sexy Hawaiian kiklico:))

Ni Bibita packa, če se ti sama zalotiš pri pregrešnih mislih… 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne vem, če je pri vas kaj bolj jasno. Jasno je bilo včeraj, danes je pa pretežno oblačno s temi koprenasti oblaki, pazi, kje stopaš s petkami, upam, da itak samo po afaltu, ker je zemlja razmočena, ker potem ti ne bo nič jasno. 😀

Zato se pa Matjazko noče z vama igrat k ne znata drugega kot samo cukat….
Saj bi ga še na pol raztrgale ko je pa tako nežno bitje :D[/quote]

On, potem pa bi mi lahko ti priskočil na pomoč, bi se lotil bolj vražje od njiju. Samo vprašanje, katera od njiju je bolj divja. Tako na oko je težko oceniti, v praksi bi potem videla, katera bolj seka ……….. drva, da bi jo lahko porabil tam v vaših dolenjskih logih za gozdna dela. 😀 Ti si baje bolj strup za blondinke, zato najbolje, da Princeski pokažeš kje ima sekirca štil in kako vihteti s tem smrtonosnim delovnim orodjem? 🙂 Midva z Antilopo pa si bova vzela uro botanike z ugotavjanjem, zakaj klasi pri koruzi štrlijo navzgor, ker je iz mesta in rabi malo poduka.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjažko, si prepričan, da si izbral manj divjo? :)))

Ravno včeraj sem na frišno sikiro nasadil in imam še nekaj grčavih klad na dvorišču v katere bi se lahko z vso živahnosto zagrizla.
Moram doma vprašat, če lahko pripeljem pomoč na dom….

Če ne bom več pisal, prelistaj Novice tam pod “črna kronika” 😉 :))))

Ja ne vem, bi moral pogledati, katera ima večje rožičke. 😀
Blondinke so pregovorno, ampak saj vema, da to ne drži, a ne? :)))

On

Jo znaš nasaditi? Super… :))

Cvička tudi kaj, da ne bi dekletom pošle sape že pri parih zamahih?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close