Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek starost

starost

Mene pa v službi jemljejo presneto resno. 🙂

Zato pa imam jaz doma enega kratkohlačnika, da mi odvrne misli od najstniške hčere… 🙂

Zato pa imam jaz doma enega kratkohlačnika, da mi odvrne misli od najstniške hčere… :-)[/quote]To je menda velika razlika to pri tebi? Mije znano to, če je velika razlika med otroki, je pa fajn, če je kdo vmes… in ti, ki so vmes, se najlažje razvijejo v neopazne osebke… no to je tudi moja usoda, mislim….

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Verjetno zato, ker nimajo izbire. Če si kakšna neizprosna šefica. 🙂

Robi, pa je jpk npr. ženska?

Sicer pa delavci upoštevajo šefa samo zaradi dveh razlogov – ali gre za resnično dobrega šefa, ali pa je ta šef ustvaril tako zavezništvo pri drugih (včasih priliznjenih) sodelavcih, da si drugi ne upajo ugovarjati. :))

Ne morem trditi za vse oz. večino, ampak pri nas je vsak nekaj posebnega. Mislim, ta prva je ta prva, mislim, ona je “šefica”, tudi ko ni, je, najmlajši itak da dobi svoj del (levji del) pozornosti, od vseh nas, pa še edini fant, ta druga dobi pozornost in pohvalo in cenjenost s pridnostjo (same odlične v šoli), živahnostjo, nasmejanostjo, res, ta hči je čist po moji duši, ta tretja, pa mislim, da bo tudi zelo pridna v šoli, v vrtcu je pač zelo pridna bila (učljiva, prijazna, nekonfliktna v glavnem, pa še vrstniki so jo imeli zelo radi, kot mi je bilo povedano in kolikor sem na kakšnih srečanjih opazila, ker so jo vedno klicali, se jo razveselili, jo vabili k igri)… No, bomo še videli. Težko bi rekla, da je katera neopazna. Vsekakor vsaka opazna na svoj način.

Preverjeno sem ženska! :))))))

ps; nisem pisala iz svojega compa. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aha, to si bila ti. :))

Ja. Jpk npr. pomeni “japkica neprijavljena”. 🙂

Ja. Jpk npr. pomeni “japkica neprijavljena”. :)[/quote]

Da ne bo antilopa prišla na idejo anti npr.

@katenjka
, se ne strinjam! Ponavadi smo najmlajši najmanj opazni (razen, če ne ušpičimo česa 🙂

Nekateri napišete, kako nimate problemov, sprejemate sebe v kompletu s starostjo. Ampak, da bi kdo direkt zinil svojo starost, je pa buuuuu.

Sama sem več kot zadovoljna s svojimi leti, ki mi omogočajo izražati sebe, živeti svobodno, kar pri kakšnih 15-ih ravno nisem mogla:).

Kaj je zate direkt? Tu na forumu? Pa vi sploh ločite med forumom in realo ali je to za vas eno in isto? Sicer pa tudi sama nisi napisala svojih.

Odprla sem temo o tem ali forumovci sprejemate svoja leta, nikogar pa v njej nisem vprašala koliko je star. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Verjetno je Goldfish želela napisati, da kdor sprejema svoja leta, da mu ni težko le teh tudi jasno in glasno povedat/zapisat.

Vem kaj je napisala, pa vseeno. Zakaj bi morali na nekem javnem forumu vse razgalit? A ste taki tudi v reali? Poveste vse, kar vam leži na duši? In nenazadnje, s kom dejansko imamo odnose ko smo na nekem forumu? Kar z vsemi pišočimi ali morda z vsemi bralci? In zakaj bi moral vsak, ki ima 5min časa, vedet prav vse o nas? Like, who cares!

Ah krivokljun, s tem, da ena japkica napiše številko ve vsak na forumu o njej dosti manj, kot ve nekdo, ki me bere iz tega, kar dejansko napišem, kot svoje videnje, mišljenje. Številka je pač samo številka.

No, razen mogoče tisti, ki so samski pa se bojijo, da si bodo s priznajem let omejili svoje forumske oboževalce/ke. Ampak to je potem fikcija.

Dokler ženska toplo lula, je menda še vedno “uporabna”, zato nima smisla pisati številk. :))))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Sami ste začeli z omenjanjem let v javnosti. V tem primeru je v bistvu vseeno ali gre za virtualo ali realo.
V živo nam zunanjost marsikaj sporoča in morda sploh ni potrebna tema o letih. Tukaj je spet specifika, a vendar kdor pove svojo starost, še ne pomeni, da mu jutri potrkamo na vrata. To ni razgaljenje o vsem, kar ste, kar še boste:). Ampak, če človek hoče zapeti, potem zapne že ob besedi leta.
Mimogrede…ne govorim o sebi:).

Zato je potem bolje sploh mu ne dat povoda :)) Če je tako, je starost itak en dodatek, kot recimo velikost modrca, hišni naslov, status, nepomemben za potrebe razumevanja in ujemanja s sogovorcem.

No, lepo to slišat 🙂

Seveda starost ni pomembna za uspešen klepet. Veliko drugih stvari je bistvenejših, da se z nekom ujameš ali pač ne. In je veliko bolj zanimivo, če si skozi čas sam ustvarjaš neko mnenje, brez suhoparnih podatkov, ki bi lahko skazili podobo. Takoj bi se pojavili stereotipi.

Tako da….vsi enakopravni:).

Dokler ženska toplo lula, je menda še vedno “uporabna”, zato nima smisla pisati številk. :))))))[/quote]

Ampak ti tega ne bi vedel, aaaa?! :))))) Menda si slišal za to. 😀
Matjažko sej bo. Tudi zate pride čas. 🙂

Welcome on board, Goldie.

Pri meni je tudi ta občutek svobode tisti, zaradi česar jemljem leta (no, saj zdaj še ne morem govoriti o neki starosti hehe) pozitivna.

Sploh ne… nasprotno, jaz imam “mano”, da leta (skoraj vedno) dodajam :))))))

Sploh ne… nasprotno, jaz imam “mano”, da leta (skoraj vedno) dodajam :))))))[/quote]

Hehehehe, kakšen poseben razlog? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close