starost
Zato pa imam jaz doma enega kratkohlačnika, da mi odvrne misli od najstniške hčere… :-)[/quote]To je menda velika razlika to pri tebi? Mije znano to, če je velika razlika med otroki, je pa fajn, če je kdo vmes… in ti, ki so vmes, se najlažje razvijejo v neopazne osebke… no to je tudi moja usoda, mislim….
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Ne morem trditi za vse oz. večino, ampak pri nas je vsak nekaj posebnega. Mislim, ta prva je ta prva, mislim, ona je “šefica”, tudi ko ni, je, najmlajši itak da dobi svoj del (levji del) pozornosti, od vseh nas, pa še edini fant, ta druga dobi pozornost in pohvalo in cenjenost s pridnostjo (same odlične v šoli), živahnostjo, nasmejanostjo, res, ta hči je čist po moji duši, ta tretja, pa mislim, da bo tudi zelo pridna v šoli, v vrtcu je pač zelo pridna bila (učljiva, prijazna, nekonfliktna v glavnem, pa še vrstniki so jo imeli zelo radi, kot mi je bilo povedano in kolikor sem na kakšnih srečanjih opazila, ker so jo vedno klicali, se jo razveselili, jo vabili k igri)… No, bomo še videli. Težko bi rekla, da je katera neopazna. Vsekakor vsaka opazna na svoj način.
Ja. Jpk npr. pomeni “japkica neprijavljena”. :)[/quote]
Da ne bo antilopa prišla na idejo anti npr.
@katenjka, se ne strinjam! Ponavadi smo najmlajši najmanj opazni (razen, če ne ušpičimo česa 🙂
Vem kaj je napisala, pa vseeno. Zakaj bi morali na nekem javnem forumu vse razgalit? A ste taki tudi v reali? Poveste vse, kar vam leži na duši? In nenazadnje, s kom dejansko imamo odnose ko smo na nekem forumu? Kar z vsemi pišočimi ali morda z vsemi bralci? In zakaj bi moral vsak, ki ima 5min časa, vedet prav vse o nas? Like, who cares!
Ah krivokljun, s tem, da ena japkica napiše številko ve vsak na forumu o njej dosti manj, kot ve nekdo, ki me bere iz tega, kar dejansko napišem, kot svoje videnje, mišljenje. Številka je pač samo številka.
No, razen mogoče tisti, ki so samski pa se bojijo, da si bodo s priznajem let omejili svoje forumske oboževalce/ke. Ampak to je potem fikcija.
Sami ste začeli z omenjanjem let v javnosti. V tem primeru je v bistvu vseeno ali gre za virtualo ali realo.
V živo nam zunanjost marsikaj sporoča in morda sploh ni potrebna tema o letih. Tukaj je spet specifika, a vendar kdor pove svojo starost, še ne pomeni, da mu jutri potrkamo na vrata. To ni razgaljenje o vsem, kar ste, kar še boste:). Ampak, če človek hoče zapeti, potem zapne že ob besedi leta.
Mimogrede…ne govorim o sebi:).
Seveda starost ni pomembna za uspešen klepet. Veliko drugih stvari je bistvenejših, da se z nekom ujameš ali pač ne. In je veliko bolj zanimivo, če si skozi čas sam ustvarjaš neko mnenje, brez suhoparnih podatkov, ki bi lahko skazili podobo. Takoj bi se pojavili stereotipi.
Tako da….vsi enakopravni:).
Dokler ženska toplo lula, je menda še vedno “uporabna”, zato nima smisla pisati številk. :))))))[/quote]
Ampak ti tega ne bi vedel, aaaa?! :))))) Menda si slišal za to. 😀
Matjažko sej bo. Tudi zate pride čas. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.