Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Staro bo odmrlo, prihaja novo

Staro bo odmrlo, prihaja novo

Jaz komaj čakam. Vem pa, da bo borba, da pridemo na čisto.

Mislim, da je to bedarija, ki izhaja iz “new age” novodobnih pogledov.

Razen če z “novim” v svojem pogledu ne misliš nekaj pozitivnega. Ker to novo bo le še enavzmeda in utvara.

Saj je z vsem tako,

To je prerojevanje.

Kokoši pač stoji na mestu in v življenju je potrebno zapret vrata, da se odprejo nova.

Tako je tudi z to dvoletno norijo, ko se bojo politiki ustrašili, na, Dunaju je ta vikend bilo na ulicah 44.ooo ljudi. Europa se prebuja, da zapira, vrata za starim. Boleče bo samo spoznanje, kako malo je manjkalo do…

Odgovor na objavo uporabnika
Moje mnenje, 13.12.2021 ob 23:55

Jaz komaj čakam. Vem pa, da bo borba, da pridemo na čisto.

Pa saj to je vedno bilo tako. Stare generacije gredo nove pa prihajajo. Imel sem soseda, ki je pravil, da snega kidat in starih ljudi se ne splača ubivat. Sneg bo sam skopnel, stari bodo pa sami pomrli.

excell159, 14.12.2021 ob 07:22

Pa saj to je vedno bilo tako. Stare generacije gredo nove pa prihajajo. Imel sem soseda, ki je pravil, da snega kidat in starih ljudi se ne splača ubivat. Sneg bo sam skopnel, stari bodo pa sami pomrli.

Aha ?

A zato pa je, ratala današnja pop glasba tako inteligentna in naprednejša v primerjavi z nekim glupim rockom?

Potem pa naj kar skopni ta težek zasmrajen sneg.

Kokoši, 14.12.2021 ob 07:31

Aha ?

A zato pa je, ratala današnja pop glasba tako inteligentna in naprednejša v primerjavi z nekim glupim rockom?

Potem pa naj kar skopni ta težek zasmrajen sneg.

Bravo. Kar naj ostane ta težak sneg, ker za rockerje je zima, poletje je latino, pop.. Mi ostanemo tu, excel in avtor pa se naj v pop ritmih zazibljeta v nove časa.

Staro bo odmrlo, novo pa bo spet vse zajebalo.

To, da starejše generacije umirajo in da se rodijo nove, je dejstvo. In tega nisem izumil jaz, prav tako ne vplivam na smrtnost oz. na topljenje snega. Korelacije med poslušanjem določene zvrsti glasbe in starostjo pa ne poznam.

excell159, 16.12.2021 ob 08:10

To, da starejše generacije umirajo in da se rodijo nove, je dejstvo. In tega nisem izumil jaz, prav tako ne vplivam na smrtnost oz. na topljenje snega. Korelacije med poslušanjem določene zvrsti glasbe in starostjo pa ne poznam.

To je navezano na temo, v katero se je včeraj v istem času vzporedno odgovarjalo.

Določene stvari je koristno obdržati pri živlenju, kot težek sneg v mojem primeru naprimer.

Kokoši, 16.12.2021 ob 08:25

To je navezano na temo, v katero se je včeraj v istem času vzporedno odgovarjalo.

Določene stvari je koristno obdržati pri živlenju, kot težek sneg v mojem primeru naprimer.

Forum ni zasebni pogovor, zato je prenašanje debat iz teme v temo, ki nimajo nič skupnega skrajno nehigijenično.

Nihče ti ne brani, da obdržiš pri življenju svoj težak sneg.

excell159, 16.12.2021 ob 08:38

Forum ni zasebni pogovor, zato je prenašanje debat iz teme v temo, ki nimajo nič skupnega skrajno nehigijenično.

Nihče ti ne brani, da obdržiš pri življenju svoj težak sneg.

EXCELL,

isto okorno togo zategnjeno tele kot beden BTDT si, 100 krat me je probu zajebavat v kakšnih temah. In tema je že padala in nihče ni več odgovarjal vanjo, nakar mu je nekdo napisal, da tema ni o tem in se naj drži teme in je smrtno resno odnehal. Ali pa me je začel zajebavat in ni hotu izpadet kot, da je trol in je nakoncu sporočil zajebevanj prisiljeno napisal še tri stavke, ki so imeli vezo s temo kot, da je s tem prekril svoj namen. Kot otrok.

Ker kreten. Ti si pa isti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close