Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek starejša ženska in mlajši moški

starejša ženska in mlajši moški

Je rekla lisica grozdju….

Mučenje? Mazohist? Fantazije?
Ajej otročki, pojma nimate…[/quote]

Ja, res nimam pojma, kaj je tako vznemirljivega v seksu v avtu? Daj mi ti to razloži. Kaj ti na zadnjih sedežih doživljaš tako vrhunskega, da mi je vedet? Kaj so vam to neki pločevinarski fetiši? Saj to vem, da se take finese znate zelo razpištoljit, ko vam gatke in modrčki dol padejo, samo, kaj vam je to za en čar v avtu?[/quote]
Ne štekaš al nočeš? Ni stvar da bi blo tolk fajn v avtu ampak včasih se drugače pač ne da….

žaba je nick za DS_ke … zaradi izbuljenih oči/luči[/quote]
Vem zakaj.. ampak žaba je samo model DS… ki pa ga marihunca ziher nima…. :)[/quote]

Ne, deeske nimamo. Sem se pa vozil v njej. Drugače se je pa “žaba” reklo tudi cx-su in kasneje xm-u. Žaba je bil tudi Citroen SM, samo ne vem, če ga je kdo v Sloveniji imel.

Je rekla lisica grozdju….

Mučenje? Mazohist? Fantazije?
Ajej otročki, pojma nimate…[/quote]

Ja, res nimam pojma, kaj je tako vznemirljivega v seksu v avtu? Daj mi ti to razloži. Kaj ti na zadnjih sedežih doživljaš tako vrhunskega, da mi je vedet? Kaj so vam to neki pločevinarski fetiši? Saj to vem, da se take finese znate zelo razpištoljit, ko vam gatke in modrčki dol padejo, samo, kaj vam je to za en čar v avtu?[/quote]

Se ne da razložit, če si tok zadrt, kot tukaj pišeš.
Pač še nisi doživel intimne večerjice….pogledov, dotikov, šepetanja….ko pač ne zdržiš do doma…

sorazmerno majhen prostor, da sta dva skoraj prisiljena v intimo.
Pa občutek varnosti pred klopi, mravljami … in firbci

Vem zakaj.. ampak žaba je samo model DS… ki pa ga marihunca ziher nima…. :)[/quote]

Ne, deeske nimamo. Sem se pa vozil v njej. Drugače se je pa “žaba” reklo tudi cx-su in kasneje xm-u. Žaba je bil tudi Citroen SM, samo ne vem, če ga je kdo v Sloveniji imel.[/quote]

SM se tudi jaz ne spomnim, da bi imel kateri SLO registracijo
pa GS je bil “tamala” žaba

pa oba drug drugemu z dlanmi iza gatk … z malo sreče in korajže ga ima pa ona tudi v ustih ♥

Pač še nisi doživel intimne večerjice….pogledov, dotikov, šepetanja….ko pač ne zdržiš do doma…[/quote]

Poglej, kako je z zadnjega sedeža prešla v intimne večerjice, poglede, dotike in šepetanja … No, vsaj tukaj si iskrena. Skela, kaj se delaš neko razvratnico, če si v resnici romantičarka? Ti bi domov letela jokat od razočaranja, če bi tipu na šestem zmenku roka z boka čisto slučajno malo omahnila na ritko.

Pač še nisi doživel intimne večerjice….pogledov, dotikov, šepetanja….ko pač ne zdržiš do doma…[/quote]

Poglej, kako je z zadnjega sedeža prešla v intimne večerjice, poglede, dotike in šepetanja … No, vsaj tukaj si iskrena. Skela, kaj se delaš neko razvratnico, če si v resnici romantičarka? Ti bi domov letela jokat od razočaranja, če bi tipu na šestem zmenku roka z boka čisto slučajno malo omahnila na ritko.[/quote]

Ti pa res pojma nimaš, pa se vsaj hvali ne s tem, no…

Ne, deeske nimamo. Sem se pa vozil v njej. Drugače se je pa “žaba” reklo tudi cx-su in kasneje xm-u. Žaba je bil tudi Citroen SM, samo ne vem, če ga je kdo v Sloveniji imel.[/quote]

pa GS je bil “tamala” žaba[/quote]

SM sem sploh videl v živo samo v tujini. Pri nas ne. Niti s tujo registracijo. Mislim, da so jih izdelali vsega nekaj tisoč komadov v sedemdesetih letih. Je bil pa takrat, ko je prišel ven, najmočnejši avto s sprednjim pogonom na svetu. Italijanski V6 motor od Maseratija je imel pod pokrovom.

Poglej, kako je z zadnjega sedeža prešla v intimne večerjice, poglede, dotike in šepetanja … No, vsaj tukaj si iskrena. Skela, kaj se delaš neko razvratnico, če si v resnici romantičarka? Ti bi domov letela jokat od razočaranja, če bi tipu na šestem zmenku roka z boka čisto slučajno malo omahnila na ritko.[/quote]

Ti pa res pojma nimaš, pa se vsaj hvali ne s tem, no…[/quote]

Jezna in užaljena. Smo jo zadeli v živo!

pa GS je bil “tamala” žaba[/quote]

SM sem sploh videl v živo samo v tujini. Pri nas ne. Niti s tujo registracijo. Mislim, da so jih izdelali vsega nekaj tisoč komadov v sedemdesetih letih. Je bil pa takrat, ko je prišel ven, najmočnejši avto s sprednjim pogonom na svetu. Italijanski V6 motor od Maseratija je imel pod pokrovom.[/quote]

Production numbers[edit]A total of 12,920 SMs were produced during its lifetime

http://en.wikipedia.org/wiki/Citro%C3%ABn_SM

Ti pa res pojma nimaš, pa se vsaj hvali ne s tem, no…[/quote]

Jezna in užaljena. Smo jo zadeli v živo![/quote]

Pa ne bit tko domišljav no….sam razočarana sem nad tabo.
V začetku si kazal, kot da boš dorasel sogovornik….pa si samo na ravni ostalih petelinčkov tlele…
Škoda.

Jezna in užaljena. Smo jo zadeli v živo![/quote]

Pa ne bit tko domišljav no….sam razočarana sem nad tabo.
V začetku si kazal, kot da boš dorasel sogovornik….pa si samo na ravni ostalih petelinčkov tlele…
Škoda.[/quote]

Ti si petelinčica očarana nad mano. Ampak si tega nočeš priznat. Jezi te, ker ne najdeš načina, da bi me obvladovala. Da bi me sterala v kurnik, da bi ti postal domač in nezanimiv. Ti bi rada debatirala, ja. Samo je treba tudi za to znati sprožit debato. Ni simpl, a ne? Ampak se da, če se hoče. Ti si drugače kar brihtna, samo prehitro obupaš. Imaš po moje potencial, da se presežeš …

Mislim da sta malo zašla iz teme 😉

Lahko predlagam, da tole zanimivo osvajanje nadaljujeta na privat:)

Ma nč bat….ni več interesantno, odkar se je debata (spet) zreducirala na kvazi-provociranje Skele….
Aja, če bi rad še kaj vprašu, ti kar…drgač grem pa jaz kej bolj zanimivega iskat….

Kje je pa moj fišek? Moja živčica? Da ni kaj zbolela?

Ne klič hudiča 🙂

na žaru je eden obrača potem, ko ji je kaviar iztisnil

Malo sem verjetno res fin;) ampak ne vem o kakšnih oglasih govoriš.

Takšnih žensk je, kolikor hočeš. Ampak če ne obvladaš pristopa in nimaš domišljije, že nisi tip za to.

Mogoče bi vseeno probal na spletnih straneh, namenjenih spoznavanju?

Resnicoljub razsvetli me kakšen pristop je potreben, in kakšno domišljijo ima pravi kerlc kar si gotovo ti 🙂

To ne bo šlo. Kurbirji so kurbirji že po duši in naravi.

Avanture pripadajo drznim in pogumnim, takim, ki imajo stil, domišljijo..

Odvisno kakšen je.[/quote]
Čist v redu

Jaz imam rada mlajse, pa kaj potem?

Dokler jih občuduješ z varne razdalje, še nisi v kaznivem deliktu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close