Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek starejša ženska in mlajši moški

starejša ženska in mlajši moški

Ima kdo kakšno idejo kako prijeten diskreten mlajši moški (30) najde starejšo žensko (37-50) za zabavo v dvoje, ker mu je to neizpolnjena želja. Hvala za odgovore

Če si brez idej in domišljije, potem že nisi za kurbirja…

One bodo nasle tebe… ce jim bos dovolj fukis. 😉

kurbirja? saj nisem mislil da jih zelim cel kup…

najlažje sedaj, ko so razprodaje v trgovinah s cotami.
Pred kabino stojiš in se vsaki ponudiš, da ji boš pridržal stvari in ocenil kako ji paše kar pomerja

fantje imate precej izvirne ideje in komentarje:) pa kakšno žensko stališče?

Portali za spoznavanje so prava in najhitrejša rešitev. Objavi sliko, ker so tudi starejše izbirčne – nosilcev neizpolnjenih želja je veliko. Pa v dobri kondiciji bodi, ker te bo pohrustala.:)

te portali so v glavnem bolj leglo neumnosti 🙂
bom treniral haha

Evo ti mnenje starejše ženske…..ne vem od kod ti ideja, da bi zrela, normalna ženska imela blazno
željo, da postane kljukica na tvojem seznamu ?

Daj razsvetli me, zakaj bi rad imel 30 letnik starejšo žensko ? Iščeš izkušnje ali mamo?
Glej, če mene osvaja 30-letnik , mu rečem dej spokaj se mali.

Kaj pa rečeš če te osvaja 40 letnik? 🙂

A kajen imaš? Na to pa verjamem, da se lepijo mladenke he he.

Odvisno kakšen je.

Odvisno kakšen je.[/quote]
E sad… odvisno pač ni noben odgovor.
Pa ajde…da je lep, postaven, zabaven, inteligenten, prijazen, situiran, urejen, … vsaka podobnost z mano je zgolj naključje… ampak sprašujem tako na pavšal 🙂

Z veseljem se dobim na kavi in se druživa, potem pa vidimo kako in kaj. S tistimi v vezah se ne pečam.

A to si kao meni odgovorila?

ja, to sem tebi odgovorila. Na hipotetično vprašanje, hipotetičen odgovor.

A to si kao meni odgovorila?[/quote]
Namreč, zakaj sem v dvomih. Ker si nekje v enem postu rekla da imaš kao nekega tipa, tukaj pa si poudarila, da se ne pečaš z “vezanimi” moški…

A to si kao meni odgovorila?[/quote]
Namreč, zakaj sem v dvomih. Ker si nekje v enem postu rekla da imaš kao nekega tipa, tukaj pa si poudarila, da se ne pečaš z “vezanimi” moški…[/quote]

Če prebereš zgornji post, sem odgovorila na hipotetično vprašanje in dala hipotetičen odgovor. Trenutno res ne hodim na pijačke, kot si sam zasledil.

Namreč, zakaj sem v dvomih. Ker si nekje v enem postu rekla da imaš kao nekega tipa, tukaj pa si poudarila, da se ne pečaš z “vezanimi” moški…[/quote]

Če prebereš zgornji post, sem odgovorila na hipotetično vprašanje in dala hipotetičen odgovor. Trenutno res ne hodim na pijačke, kot si sam zasledil.[/quote]
No to sem hotel slišat. Ampak vprašanje ni bilo tako hipotetično kot odgovor. Lahko bi dodala, da greš na kavo če si fraj. Tolk da vem, da te ne bi slučajn vabil na kavo. Lepo je da si zvesta 🙂

Če prebereš zgornji post, sem odgovorila na hipotetično vprašanje in dala hipotetičen odgovor. Trenutno res ne hodim na pijačke, kot si sam zasledil.[/quote]
No to sem hotel slišat. Ampak vprašanje ni bilo tako hipotetično kot odgovor. Lahko bi dodala, da greš na kavo če si fraj. Tolk da vem, da te ne bi slučajn vabil na kavo. Lepo je da si zvesta :)[/quote]

Ja čim več takih kot sem jaz, pa bo lepo življenje 🙂
Sem pa presenečena, da bi ti mene vabil na kavo, kaj niste tu sami neki mladinci okrog 30 in dol. Takšno je bilo moje mnenje, ko sem brala to temo.

No to sem hotel slišat. Ampak vprašanje ni bilo tako hipotetično kot odgovor. Lahko bi dodala, da greš na kavo če si fraj. Tolk da vem, da te ne bi slučajn vabil na kavo. Lepo je da si zvesta :)[/quote]

Ja čim več takih kot sem jaz, pa bo lepo življenje 🙂
Sem pa presenečena, da bi ti mene vabil na kavo, kaj niste tu sami neki mladinci okrog 30 in dol. Takšno je bilo moje mnenje, ko sem brala to temo.[/quote]
Vidiš kako zmotne so lahko predstave o nekom o komer samo nekaj kao bereš… Treba vprašat, it na kavo, izlet… potem človeka spoznaš 🙂

Res je tale MON vse zdrži 🙂

MON vse pokvari 🙂

Hvala za mnenje.

Kaj je normalno je čisto družbeno uprašanje. Ljudje imajo čisto različne želje in nisem prepričan, da ima to kakšno povezavo z zrelostjo. Jaz ne delam seznama in kljukic, pač taka je želja oz. fetiš ali kakorkoli in prepričan sem, da obstaja(jo) ženska(e) samska ali nesrečna v zakonu, ki si želi podobne diskretne avanture z mlajšim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close