Stare teme – moteče da ali ne
V zadnjem času sem nekajkrat zasledila pripombe, da je moteče, ker posamezniki pišejo v stare teme.
Zanima me kaj točno vas pri tem moti in kaj predlagate.
Če napišem moje mnenje. Menim, da teme kjer so zbrani recepti so brezčasni, zato jih tudi združujemo in je pravzaprav pozitivno, da se nadaljujejo v istih temah pa čeprav so le te starejše. Tako v trenutku, ko iščemo recept za neko določeno živilo ne prebiramo milijon različnih postov s kupom navlake ampak imamo za eno jed kar se da veliko receptov v isti temi. Konec koncev ali je pomembno na kateri dan je bil nek recept napisan.
Na drugi strani pa odgovor na neko specifično vprašanje tri leta kasneje res ni potreben. Kot primer recimo Francija je 5 let nazaj zanimalo kje naj kupi neko živilo in odgovor dobi sedaj. To je dejansko balast in bi to recimo lahko umikali.
Me pa zares zanima kakšno mnenje ostalih za neko začetno iztočnico.
Forum je po sedanji prenovi dobil kar veliko možnosti moderiranja in bi ga sedaj dejansko lahko poiskusili oživiti saj sem dobila kar nekaj ”orodja”. Želja je seveda več sodelujočih in sama si predstavljam, da bi nove uporabnike lahko privabilo samo več svežih sporočil, idej, receptov.
Forum je zaprt za komentiranje.