Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Stare telenovele

Stare telenovele

Kamorkoli pogledas,po TV  same stare telenovele, mehiske stare 30 let in turske , ki smo jih ze vse videli. Samo ponavljajo, vsako po dvakrat, celo trikrat.   Kaj res nimamo denarja za kaksno novo, kvalitetno tursko serijo?  Tako slabega programa ne pomnim .

Odgovor na objavo uporabnika
Upssd, 10.11.2021 ob 07:49

Kamorkoli pogledas,po TV  same stare telenovele, mehiske stare 30 let in turske , ki smo jih ze vse videli. Samo ponavljajo, vsako po dvakrat, celo trikrat.   Kaj res nimamo denarja za kaksno novo, kvalitetno tursko serijo?  Tako slabega programa ne pomnim .

Govori zase. Meni je zelo super, da se ponavljajo stare mehiške telenovele, ker ko so bile prvič predvajane, sem bila še premajhna. Tako, da mlajše generacije jih gledamo. Turških bedarij itak ne gledam, škoda časa za to.

Sem za to, da se telenovele ponovijo vsakih 10 let. Po tolikšnem času že pozabiš vsebino zgodbe.

Turške telenovele pa kvaliteta pa res ne gre skupaj.

Turki zatirajo ženske na veliko, tam je ženska manj vredna kot pes, ampak babe nore je pa podpirate?

Raje glejte kake boljše telenovele, recimo nemške. Jih imaš tudi na netu.

Se pa strinjam, da so programi zanič, ker gonijo mehiške in turške bedarije. Jaz posledično POP TVja, Kanala a, Planeta… ne plačujem.

REsničnostih šovov itak ne prebavljam. Tako, da čista greznica ti programi.

Aja, omenjene nemške telenovele pa gledam na netu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close