stare igre
A si mogoče že slišala za enega zelo prijaznega strica, Gugl mu je ime (Google se napiše) in ti odgovori na vsako vprašanje. Če imaš v mislih konkretno igro kot npr. Aladdin probaj vprašat strica G. – presenečena boš nad rezultati …
Sicer pa je, kot že o premnogih drugih stvareh, tudi o tem bilo na tem forumu dosti, dosti govora, tako da tudi naš skromni iskalnik lahko kaj pomaga.
Bo šlo? 🙂
hmmmm … tako stare igre ti pa pod XPji najbrž ne bojo laufale. In, če imaš NTFS particijo namesto DOS, jih niti izven Winsov ne boš mogla zagnat.
Pojdi na http://dave.slo-igre.net/, jih imajo veliko samo če ti bodo delale v xpju.
A kdo slučajno ve, kako se imenuje igrica, kjer je bilo treba sestavljat železniško progo in potem so se po določenem času iz postaj pripeljali vlakci,ki jih je bilo treba usmerjat k izhodu prave barve, pazit, da se ne zaletijo, da ne blokirajo postaje… Zraven je bil še podivjani vlak, ki ni upošteval semaforjev… Bila je v seriji sharewara, ki se je pred kakimi desetimi leti na veliko prodajal na disketah – v škatlicah s sivimi naslovnicami…
Pozdrafček!
Imam originalni CD z igrico “UFO – Enemy Unknown” in s strani, ki mi je zanjo poslal link hmmm, sem potegnila dol .zip file, ga “odzipala”, a še vedno ne morem igrati meni tako drage igrice…smrk…
Kje je napaka?
Ali naj naložin igrico z originalnega CD-ja in potem dodam še te datoteke v isti direktorij na disku?
Sploh pa: je igrca združljiva z WIN XP ?!?!?!?!?
LP
Senka
Forum je zaprt za komentiranje.