Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek star pralni stroj, za kaj ga uporabiti?

star pralni stroj, za kaj ga uporabiti?

Ima morda kdo idejo, za kaj bi nam prišli prav deli starega pralnega stroja ?

boben uporaben za zar , mal pobrskaj po netu
.
.

Odličen bo za utež za papir.

Boben lahko uporabiš za peko kostanjev pa še česa. Ohišje pa za pasjo/mačjo/veveričjo uto, če ga malo sfriziraš. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

marko
kopiras
.
.

Naj poizkusim 😉

-steklena/plastična vratca za posodo za hrano za živali (psa, mačko, za žito za drobnico, zajce…)
-nosilec ležajev (trikraki odlitek) porabiš za nosilec vrtljivega sušilca za perilo
-el. napeljavo porabiš za kakšno povezavo pri avtu
-iz korita+motorja (rabiš še plinski gorilnik) z nekaj predelave lahko izdelaš mašino za kuhanje večjih količin marmelade, paradižnikove mezge
-inox boben za ocejevalnik za mošt ali peko kostanja, če uporabiš še motor in zunanji boben lahko sestaviš že celo peč
-nogice z navoji porabiš za novo polico/mizico za nastavljive noge
-levo in desno ravno stranico ohišja stroja izrežeš/obrežeš in narediš police
-iz motorja narediš brusilnik za nože-kovino, mini cirkular…
– kondenzator paše tudi na kak drug motor
-iz dotočnih el. ventilov za vodo lahko sestaviš z dokupom stikalne ure avtomatski zalivalnik za vrt, rože

Verjetno sem še kaj pozabil 🙂

Hvala vsem za tako hitre odgovore.

ojla!Jaz sem posadila v boben čebulice narcis in tulipanov!Vedno mi je tulipane voluhar požrl!Zdaj je pa mir!Res pa je,da je bilo treba kar veliko jamo skopat,se je splačalo
Upam,da sem ti kaj pomagala,ostalo smo dali na odpad v kosovni
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close